Gdzie mogę dać samochód do warsztatu w Poznaniu tak, żeby nie przepłacić i nie żałować? Znacie może ? Warto?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
jaki mechanik?
Zwiń
X
-
Mechanik
Jeżeli chodzi o Poznań, ja też nie pomogę. Najlepiej podpytać znajomych. Sama natomiast korzystam z usług w BlueBear we Wrocławiu. Jeżdżę tam głównie wówczas, gdy są potrzebne mi naprawy lakiernicze. Ostatnią rzeczą jaką tam zrobiłam . W końcu doprowadzono mi je do porządku i co najważniejsze, zapłaciłam znacznie mniej, niż oczekiwałam.
Komentarz
-
Ja swoje auto oddaje zawsze do profesjonalistów, czyli . W kwestii naprawy mojego samochodu nigdy nie zawodziliOstatnio edytowany przez rafalmikolajczyk; 09.01.2017, 11:18.
Komentarz
-
Systemma ma jak najbardziej rację, nie z każdą samochodową usterką trzeba od razu jechać do warsztatu. Są takie, które sami możemy naprawić. Czasem tylko trzeba się trochę doszkolić (a warto, bo to zawsze przecież oszczędność). Ot, taka naprawa paska klinowego. Wystarczy przeczytać tę instrukcję i raczej nie powinno być problemu.
Komentarz
-
Mechaników samochodowych nie brakuje, wielu z nich ma też swoje specjalizacje, wiadomo. Mnie ostatnio zastanowił temat związany z tylną belką, ponoć to częsty problem francuskich aut, a to też nasuwa pytanie czy lepiej naprawiać samemu, czy jednak jechać do warsztatu, warto o tym poczytać: , żeby potem nie zastanawiać się nad tym zbyt długo.
Komentarz
Komentarz