Hej! Mam sprawą troszkę odbiegającą od innych, a mianowicie chodzi mi o namiary na firmę zajmującą się skupem zużytego oleju roślinnego. Czy kojarzycie coś w tym temacie? Znajoma otwiera działalność cateringową i musi nawiązać współpracę z jakąś firmą. Czy któraś z Was prowadzi podobną działalność? Kojarzycie ? Ta firma ma bardzo dobre opinie w Internecie ale szukamy jakiś innych opinii żeby mieć po prostu pewność. Jeżeli jesteście obeznane w tym temacie to prosimy o pomoc
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gastronomia
Zwiń
X
-
Ja również się nie wypowiem w tym temacie, bo kompletnie nie mam doświadczenia ani wiedzy. Z gastronomią miałem ostatnio tyle wspólnego, że pomagałem siostrze w otwarciu sklepu ze zdrową i świeżą żywnością. Wśród wielu rzeczy, których szukałem, były , regały chłodnicze czy krajalnice. W tych tematach mogę pomóc.
Komentarz
-
Ogólnie jeśli chodzi o gastronomii to najważniejszy jest dobry i profesjonalny sprzęt na jakim pracujecie bo to się przekłada też ma jakoś żywności, u nas odkąd mamy w barze odkąd mamy zmywarkę winterhalter naczynia są sterylnie czyste, jej ogromną zaleta jest oszczędność i fakt że nadaje die do mycia każdego rodzaju naczyń a nawet blach i tac gastronomicznych
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ilonit35 Zobacz postaNigdy nie słyszałam o tej firmie.
Komentarz
Komentarz