Hej.
Dziwne pytanie, ale nigdy nie dowiedziałem się jak jest.
Miło będzie gdy odpowiedzą Panie Dentystki
Chodziłem do roznych gabinetów i w każdym gdy siedze na fotelu, dentystka sprawdza czy boruje zęby, jest na tyle bliski kontakt, że czasem ciężko uciekać wzrokiem. Przed oczami mam oczy dentystki lub jej buzie i czy:
NIe jest to nieodpowiednie gdy będe patrzył jej w oczy?
Czy macie takie przypadki?
Czy lepiej, (kulturalniej) poprostu patrzeć gdzie sie tylko da ale nie w oczy czy na buzie?
Poprostu głupio się z tym czuje, tzn, myśle ze dentystce może jest dziwnie że patrze się na nia,
A do czego zmierzam, chodze do młodej o pieknych oczach i poprostu az miło w te jej oczy poaptrzec, ale
nei chce zeby czuła się nei komfortowo...
MOże drogie panie opowiecie jakieś histroie własnie ze swojego zycia??
Dziwne pytanie, ale nigdy nie dowiedziałem się jak jest.
Miło będzie gdy odpowiedzą Panie Dentystki
Chodziłem do roznych gabinetów i w każdym gdy siedze na fotelu, dentystka sprawdza czy boruje zęby, jest na tyle bliski kontakt, że czasem ciężko uciekać wzrokiem. Przed oczami mam oczy dentystki lub jej buzie i czy:
NIe jest to nieodpowiednie gdy będe patrzył jej w oczy?
Czy macie takie przypadki?
Czy lepiej, (kulturalniej) poprostu patrzeć gdzie sie tylko da ale nie w oczy czy na buzie?
Poprostu głupio się z tym czuje, tzn, myśle ze dentystce może jest dziwnie że patrze się na nia,
A do czego zmierzam, chodze do młodej o pieknych oczach i poprostu az miło w te jej oczy poaptrzec, ale
nei chce zeby czuła się nei komfortowo...
MOże drogie panie opowiecie jakieś histroie własnie ze swojego zycia??
Komentarz