To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Ja może polece nie gadżety ale fajny sposób na reklame swojego biznesu. Są to różne konkursy i loterie promocyjne. W ten sposób możecie się nawet pozbyć niechcianych gadżetów reklamowych, oferując je jako nagrody w konkursie. Do tego warto też skorzystać z usługi SMS Premium oferowanej przez firmę .
Generalnie bardzo fajne jest coś bardzo oryginalnego co jakoś wyjątkowo zapada w pamięć . Zawsze jak dostanę jakieś reklamówki to zapamiętuję właśnie takie rzeczy ^^.
Myślę że sklepy i wypożyczalnie czy warsztaty powinny postawić na spersonalizowane pokrowce , to są gadżety które poprawiają wizerunek firmy, są fajną reklamą a jednocześnie sprawiają wrażenie że wszystko jest idealnie uporządkowane, a to budzi zaufanie klientów.
Zastanawiam się nad zainwestowaniem w fartuchy z logiem mojego gabinetu. Do tej pory mieliśmy zwykłe, białe. Wydaje mi się, że taka inwestycja przyniesie mi dużo korzyści i podniesie prestiż kliniki. Co myślicie?
Jezeli chodzi o profesjonalna reklame w firmie to moge polecic jeszcze coś innego, mianowicie filmy reklamowe, spoty telewizyjne, a także krótkie filmiki tworzone na potrzeby wizytówki waszego biznesu. Takie coś jest mega popularne. Tylko trzeba wiedzieć gdzie uderzyć. Ja polecam doświadczonych filmowców od
Jak chodzi o , to ja lubię takie z wyższej półki, eleganckie długopisy, pendrive, nawet galanteria skórzana. Tego na pewno klient nie wyrzuci do kosza.
Komentarz