Długopisy i smycze to nadal najskuteczniejsze gadżety.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie gadżety reklamowe możecie polecić
Zwiń
X
-
Gadżety reklamowe
Fajnie sprawdzą się także . Na stronie producenta można je dostać w atrakcyjnych cenach, a ponadto są bardzo starannie wykonane. Ludzie bardzo chętnie je przyjmują i postawienie na takie gadżety reklamowe, może okazać się świetnym pomysłem przy budowaniu pozytywnego wizerunku firmy.
Komentarz
-
Dla pacjentów najlepsze są, moim zdaniem, wszelkie przydatne na co dzień drobiazgi z adresem, stroną internetową i nr. telefonu. osobiście najwyżej cenię sobie smycze reklamowe, bo każdy potrzebuje ich kilka do kluczy, telefonu.... Najlepsze są takie z dodatkowym zapięciem. Sama zamawiam takie w
Komentarz
-
gadżety reklamowe dobrej jakości
Ja wychodzę z założenia, że lepiej mieć gadżetów mniej ale lepszej jakości i takie, które pacjent rzeczywiście będzie później używał. Bo nie oszukujmy się długopisy, kalendarzyki itd szybko lądują w śmietniku, pomijając, że kalendarz to wszyscy mają teraz w telefonie. Zobacz sobie np tutaj: masz jakieś pomysły na różne gadżety, może coś Cię zainteresuje.
Komentarz
-
ostatni sie spotkalem z czymś ciekawym, pewna firma daje obrazy drukowane, jakieś ładne motywy, a w prawym dolnym rogu ich logo, wiem że tutaj mozna to zamówić , co ciekawe ludzie to wieszaja w biurach i robią tym samym reklame, coś jak kalendarz na zamówienie tylko robi lepsze wrazenie :P
Komentarz
-
Jak firma zaczęła wychodzić na prostą, a baza klientów się powiększała, to zawsze starałam się wysyłać coś w prezencie dla nowych, jak i obecnych klientów. Nadal tak robię, a gadżety (dokładniej pendrive z moim firmowym logo) zamawiam na usb gifts. Jeszcze się na nich nie zawiodłam, a klienci również zadowoleni z prezentów
Komentarz
Komentarz