To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
witam wszystkich gorąco.aktualnie czytam kryminał hansa hellmuta kirsta"skazani na sukces"fabuła książki rozgrywa się w monachium.tamtejsza policja prowadzi śledztwo w sprawie zabójstwa pewnej prostytutki,zaś jednym z podejrzanych jest zięć jednego z najbogatszych ludzi w Niemczech.
Lubicie horrory i troche sci-fi? Jezeli tak jak ja to polecam wam bardzo te oto książki z księgarni . Super je sie czyta, ja zawsze jestem cały spięty zawsze
Sprawdźcie sobie książki według mnie ten autor wydaje bardzo ciekawe książki, po prostu z życia wzięte W Rewolucji mają duży wybór, to polska firma, która działa w UK, jakbyście mieszkali tam na stałe to polecam sobie zajrzeć do nich. Mają dobre ceny, bardzo niskie koszty wysyłki
Bestseller -
Przesilenie. Nieoczekiwana historia - oryginalna, ciekawa - zakładam, że powinna was zainteresować.
Jedna z ciekawszych książek, a w zasadzie ebooków, jakie przeczytałam w tym roku.
Komentarz