o mi się zdecydowanie podoba bardziej ta druga
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Lampa do salonu
Zwiń
X
-
Ja również mam sporo ledów, a na suficie fajny plafon. Ale co można innego do nowoczesnego salonu zamontować To sie chyba najlepiej sprawdza. Ale również zadbałam o fajne dodatki na parapety. Do dekoracji wykorzystałam sztuczne gałązki kwiatowe z hurtowni można fajne rzeczy z tego zrobić
Komentarz
-
Ja do swojego salonu ostatnio kupiłam klosze do lamp wiszących. Mam dość duży salon, który podzielony jest na strefy więc na jednym modelu się nie skończyło. Kupiłam klosze w sklepie Lampalampa.pl. Sami zobaczcie: - bardzo dobrze te dwa modele do siebie pasują
Komentarz
-
Nie tylko wygląd jest ważny. Lam jest wiele. Zajrzyjcie chociażby tutaj . Można szybko i bez problemu znaleźć rozwiązanie, które spełni nasze potrzeby i przy tym nie przepłacić. Poza tym plusem jest to, że teraz można bez problemu decydować się na oświetlenie punktowe, które idealnie sprawdzi się właśnie w salonie.
Komentarz
-
Wszystko oczywiście zależy od Twoich upodobań, ale wydaje mi się, że warto skorzystać z usług kogoś sprawdzonego. Ja mogę polecić Ci tą stronę: jeżeli chodzi o Kraków to moim zdaniem oni mają najlepsze lampy. Można oczywiście też dokonać zamówienia online. Ja zdecydowałam się na lampy wiszące i kilka kinkietów na korytarz. Realizacja zamówienia była ekspresowa. Koniecznie sprawdźcie sobie ich ofertę.
Komentarz
Komentarz