zupelnie sie nie orientuje w tych oprocentowaniam itp. Nie ma przypadkiem jakies porownywarek kont oszczednosciowych?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Konto oszczędnościowe
Zwiń
X
-
Obecnie oprocentowanie lokat nie jest wysokie, podobnie stopy procentowe, dlatego wielkiego zysku z nich nie ma, ale z drugiej strony jest to bezpieczna metoda lokowania środków. Czasem jak masz internetowe konto bankowe to masz tam opcje zakładania lokaty.
Komentarz
-
Zamieszczone przez systemma Zobacz postaJa posiadam konto oszczędnościowe w banku ING i jestem z niego zadowolona
Warto więc zapytać podczas zakładania czy procent się nie zmieni.
Ostatnio znalazłam artykuł żeby właśnie uważać podczas zakładania konta oszczędnościowego ale w moim przypadku to już za późno. Swoją drogą to i tak nie narzekam na to konto i myślę że jest to o wiele lepsze od lokaty.Ostatnio edytowany przez danusia80; 03.11.2015, 16:19.
Komentarz
-
A to prawda. Teraz to się kompletnie nie opłaca, bo jeszcze od tego podatek biorą. Tak samo jest z lokatami i innymi produktami bankowymi. Moim zdaniem trzeba szukać innych sposobów. Czytałam ostatnio o tym, co lepsze - i oczywiście wyszło, że to pierwsze. Zgodzicie się? Ja tak. Uważam, że obligacje korporacyjne to świetny sposób na inwestycję i na pomnożenie kapitału. A Wy?
Komentarz
Komentarz