ja to chcę jechać gdzieś jak najdalej od rodziny wszystko mi jedno gdzie
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Weekend majowy
Zwiń
X
-
re
Pogoda dopisała tylko przez 2 dni, ale mimo wszystko było bardzo fajnie. Zielona Polana jest przygotowana na każdą pogodę. Korzystałem ze spa, kiedy było ciepło, opalaliśmy. Było na prawdę fajnie i nie możemy się doczekać kolejnej wizyty. Ta dopiero jednak w połowie wakacji ;-)
Komentarz
-
Sam odsyłam Was również na dobrą stronę:
.
Info może zainteresować wszystkich, którzy planują w najbliższym czasie wyjazd do Trójmiasta. Jest to strona z aktualnościami. Trójmiasto szykuje bardzo wiele ciekawych atrakcji, dzieje się tam dużo tak więc raczej nie ma szans na nudę.
Sam bardzo lubię tam jeździć. Nawet poza sezonem.
Wtedy jest może i lepiej Mniej turystów, można sobie spokojnie zwiedzać. Nie przejmować się dzikimi tlumami.
Komentarz
-
JA na dłuższy weekend chętnie wybrałabym się na jakąś dalszą wycieczkę. Prawdę mówiąc, to marzy mi się Paryż, zresztą znalazłam nawet fajną ofertę w wyszukiwarce:
Nawet nie jest mocno drogo, a właśnie tego się najbardziej obawiałam.
Wiele osób przestrzega mnie co prawda przed tzw. syndromem paryskim, w końcu nazwa się skądś wzięła, ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Zresztą nie zamierzam wspinać się na wieżę Eiffela, już prędzej wolałabym odwiedzić Luwr. No i wiele słyszałam o paryskich katakumbach, część jest chyba nawet udostępniana zwiedzającym. A poza tym, nigdy nie próbowałam ani ślimaków, ani żabich udek, milo byłoby zjeść je u źródła.
Komentarz
Komentarz