To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Pogoda dopisała tylko przez 2 dni, ale mimo wszystko było bardzo fajnie. Zielona Polana jest przygotowana na każdą pogodę. Korzystałem ze spa, kiedy było ciepło, opalaliśmy. Było na prawdę fajnie i nie możemy się doczekać kolejnej wizyty. Ta dopiero jednak w połowie wakacji ;-)
Sam odsyłam Was również na dobrą stronę:
.
Info może zainteresować wszystkich, którzy planują w najbliższym czasie wyjazd do Trójmiasta. Jest to strona z aktualnościami. Trójmiasto szykuje bardzo wiele ciekawych atrakcji, dzieje się tam dużo tak więc raczej nie ma szans na nudę.
Sam bardzo lubię tam jeździć. Nawet poza sezonem.
Wtedy jest może i lepiej Mniej turystów, można sobie spokojnie zwiedzać. Nie przejmować się dzikimi tlumami.
JA na dłuższy weekend chętnie wybrałabym się na jakąś dalszą wycieczkę. Prawdę mówiąc, to marzy mi się Paryż, zresztą znalazłam nawet fajną ofertę w wyszukiwarce:
Nawet nie jest mocno drogo, a właśnie tego się najbardziej obawiałam.
Wiele osób przestrzega mnie co prawda przed tzw. syndromem paryskim, w końcu nazwa się skądś wzięła, ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Zresztą nie zamierzam wspinać się na wieżę Eiffela, już prędzej wolałabym odwiedzić Luwr. No i wiele słyszałam o paryskich katakumbach, część jest chyba nawet udostępniana zwiedzającym. A poza tym, nigdy nie próbowałam ani ślimaków, ani żabich udek, milo byłoby zjeść je u źródła.
Takie dalsze wycieczki są świetnym rozwiązaniem, ale na weekend majowy wolę jednak zazwyczaj wybrać się gdzieś w Polskę. W tym roku mam w planach i jakieś relaksujące zabiegi. Myślę, że przyda mi się takie odprężenie
Polecam wyjazd do Szymbarku do pensjonatu letnioskowego. Naprawdę byłem tam w sylwestra i bardzo mi się podobalo. teraz drugi raz będę się wybierać ze znajomymi w maju na majówkę. Już trzeba rezerwować bo później miejsc tam nie będzie.
A my w maju jedziemy do Warszawy- to już zaklepane dzieciom pokażemy Park Łazienkowski, Zamek Królewski i Starówkę a jeśli czas pozwoli wybierzemy się też na wystawy do pkin . Nigdy tam nie byliśmy.
Komentarz