Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Aparat na zęby

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Kiedyś miałam aparat, ale przestałam go nosić i obecnie nie mam. Co prawda by się przydało, ale mam inne wydatki

Komentarz

Ceny aparatów na zęby

Nigdy nie jest za późno na aparat, ale niema co zwlekać do 30 roku życia

Komentarz

Wiek raczej nie ma tu nic do rzeczy ale z tego co słyszałam zawsze lepiej jest założyć go wcześniej. Nie ma co zwlekać. W każdym bądź razie nie o estetykę tu chodzi.
        Ja miałam 3 lata temu stały aparat na górnym łuku. Przydałoby się jeszcze zadbać o dół ale koszty nie pozwalają;/
        Ostatnio edytowany przez gumiska; 12.08.2013, 14:48.

Komentarz

Miałem kiedyś aparat na zębach kupę kasy zapłaciłem i niestety po kilku latach po zdjęciu zęby zaczynają mi wracać na poprzednie miejsce.

________
          Zapraszam na Strona o finansach.

Komentarz

Siostra załapała się jeszcze kiedyś na refundacje z NFZ, niestety ja już musiałam bulić

Komentarz

Witam, mam pytanko czy do założenia aparatu konieczna jest ekstrakcja zęba? Lekarz stwierdził że musi usunąć jeden z zębów aby założyć aparat.

Komentarz

nikt nie odpowie?

Komentarz

Wszystko zależy od danego uzębienia i jego ułożenia. Czasami rzeczywiście trzeba wyrwać któryś z zębów, czasami nie jest to konieczne. Może zasięgnij porady innego lekarza?

Komentarz

ja na początek przez rok nosiłam hassa (990zł) i później góra / dół stały po 1700 zł. I jestem zadowolona!

Komentarz

Ja przed założeniem aparatu radziłam się trzech specjalistów. Myślę, że to najlepsze rozwiązanie.

Komentarz

Ja płaciłam 1300 za łuk i dla mnie to i tak był bardzo duży wydatek.

Komentarz

Aparat

Ja noszę aparat już 18 miesięcy, nie przeszkadza mi, zapłaciłem 2 koła w Polsce i za przeglądy płacę 100 zł co półtorej miesiąca jakaś wymiana druta. Efekt po 3 miesiącach już był, teraz trwa wyrównywanie i stabilizacja. Nie narzekam na parat stały metalowy, raz mi tylko na imprezie szczelił drut ale dobrzy przyjaciele cęgami do paznokci go wycięli. Dobrze że byłem znieczulony

Tomek
                          Szybka Online

Komentarz

Ceny są różne, dlatego dobrze jest posprawdzać różne miejsca, by nie przepłacać. Aparat na jeden łuk można dorwać już od 1500 zł.

Komentarz

ja zapłaciłam 600 za wyjmowany NFZ

Komentarz

ja mam 29 lat i cały czas zastanawiam sie nad aparatem. Mam skrzywione dolne jedynki i gorna lewa 3 tez jest do poprawy. Co myslicie na ten temat?

Komentarz

Pracuję...
                                X