Przede wszystkim wydaje mi się, że powinno się reklamować firmę w sposób nowoczesny. Dla przykładu - mój znajomy ma małą knajpkę, przy pomocy zrobił sobie filmik na stronę internetową, który nakręcony został przez drona. Taka rzecz świetnie przyciąga klientów
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie formy reklamowe warto stosować?
Zwiń
X
-
Kiedyś zleciłem analizę statystyczną do pracy magisterskiej dotyczącej tematyki marketingu. Okazało się, że respondenci najczęściej uważali, że formy marketingu w największym stopniu trafiające do klienta to reklama w tv oraz ulotki. Nie do końca się z tym zgadzam, ale analizę statystyczną wykonywało dla mnie sprawdzone Buro Analizy Statystycznych , więc na pewno analiza była przeprowadzona rzetelnie.
Komentarz
-
Wizerunek firmy to świetna reklama. Uważam, ze warto zainwestować troche więcej w meble do firmy, biura czy sklepu, by ten mógł przyciągać uwage klientów. Znam taka firme, która idealnie nadaje sie do tego, firma femi Firma Femi zajmuje sie wyposażaniem sklepów w meble, akcesoria itp. Kompleksowo mozna u nich załatwic naprawde wiele. Godni polecenia
Komentarz
-
Hejka. Poszukuję właśnie jakiejś dobrej firmy graficznej z Olsztyna. Czy macie może w tym zakresie tematycznym jakieś doświadczenia i moglibyście coś sprawdzonego polecić? Zastanawiam się w tym momencie nad ofertą Co na ten temat sądzicie? Czy byłoby to Waszym zdaniem rozwiązanie warte uwagi
Komentarz
Komentarz