Hej,
na studiach teraz dużo rozmawiamy - wiadomo... Internet też musi być. Koniec końców chciałabym przejść do Play, ale nigdy tego nie robiłam. Boję się, że sprawa utknie między Orange a Play a ja zostane bez swojego numeru telefonu, który mam ponad 10 lat....
Czytałam dziś, że niby procedura wygląda tak:
źródło -
Czy ktoś z Was już przenosił numer do Play?? Jeśli tak to rzeczywiście sprawa może utknąć w połowie? Tam w artykule jest napisane w minusach, że może się tak zdarzyć a bardzo się tego obawiam bo muszę mieć dobry kontakt przede wszystkim z rodzicami.
Z góry dzięki za pomocne rady. Czekam na info jak wygląda to w praktyce.
na studiach teraz dużo rozmawiamy - wiadomo... Internet też musi być. Koniec końców chciałabym przejść do Play, ale nigdy tego nie robiłam. Boję się, że sprawa utknie między Orange a Play a ja zostane bez swojego numeru telefonu, który mam ponad 10 lat....
Czytałam dziś, że niby procedura wygląda tak:
wystąpieniem (z odpowiednim wnioskiem) o przeniesienie numeru,
następnie oczekiwaniem (do 7 dni) na decyzję,
złożeniem kolejnego wniosku do obecnego operatora o rezygnację,
a także kolejnymi dniami oczekiwania na decyzję (do 14 dni),
wszystko kończy się podpisaniem nowej umowy.
następnie oczekiwaniem (do 7 dni) na decyzję,
złożeniem kolejnego wniosku do obecnego operatora o rezygnację,
a także kolejnymi dniami oczekiwania na decyzję (do 14 dni),
wszystko kończy się podpisaniem nowej umowy.
Czy ktoś z Was już przenosił numer do Play?? Jeśli tak to rzeczywiście sprawa może utknąć w połowie? Tam w artykule jest napisane w minusach, że może się tak zdarzyć a bardzo się tego obawiam bo muszę mieć dobry kontakt przede wszystkim z rodzicami.
Z góry dzięki za pomocne rady. Czekam na info jak wygląda to w praktyce.
Komentarz