Dzieńdobry . Jestem tu po raz pierwszy, i mam problem odnośnie nieświeżego oddechu .Moje zęby są leczone, myję je ale po umyciu ich dalej jest nieprzyjemny zapach , jest mi trudno rozmawiać z kimś ,bo boję się przez ten problem odtrącenia społecznego .... nie wiem co robić czy to jest przyczyna jamy ustnej czy coś z żołądkiem jest nie tak .Byłam u dentysty leczę się na fundusz ale nigdzie nie mają podpisaną umowę z nfz co robić ? proszę o pomoc
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Nieświeży Oddech z Ust Co robić ?
Zwiń
X
-
re
Wprowadzić odpowiednią pastę, która radzi sobie z takimi problemami, proszę bardzo Gdybyś stosował to wcześniej, to raczej problem by się nie pojawił. Naprawdę niewiele trzeba, żeby nie mieć takich problemów. Systematyczność, dobra pasta, coś jeszcze?
-
Ja bym radziła zrobić badania, bo to wcale nie musi być problem zębów, tylko związany z dolegliwościami gastrycznymi, możliwe, że stąd właśnie brzydki zapach z ust, niekoniecznie musi to być objaw problemów dentystycznych. Najlepiej wybrać się do lekarza rodzinnego, a on już pokieruje do odpowiednich specjalistów.
Komentarz
Komentarz