Witam.Jestem z Łodzi i mam 44 lata.. W latach 90-tych miałam wypadek i zaczęły się moje problemy..Straciłam zęby Problem dotyczy głownie żuchwy. Zrobiłam za dużą jak na mnie kasę ząbki z porcelanek na wkładach korzeniowych czy jak to się nazywało..Jakieś wkręty w jednych sztyfty w innych itp... Faktem jest że po niedawnym zdarzeniu (znów szpital niestety) całość się oderwała. W Implamedzie P.Popiński wkleił mi je tymczasowo (wielkie dzięki..)i ...zaproponował implanty za 27000 !! Plus oczywiście dodatkowe koszty czyli podniesienie dna zatoki itp,itd. Dla mnie kosmos cenowy! Minęło kilka miesięcy i zęby niestety puściły. Ból jak diabli, chyba stan zapalny i wiele odwiedzonych gabinetów w poszukiwaniu ratunku! I TU MÓJ ŻAL , GORYCZ I BRAK WIARY W LUDZI ! RAZ NIBY DYSKRETNE UŚMIECHY, INNYM RAZEM ŻAŁOSNE UWAGI NA TEMAT MOICH WAD! I Z NIKĄD RATUNKU! WSZĘDZIE PROPOZYCJE ZA KILKADZIESIĄT TYSIĘCY (IMPLANTY). PRZECIEŻ MAMY XXI WIEK I ŁATWO USTALIĆ CENY MATERIAŁÓW DO IMPLANTOLOGI....
Z UWAGI NA KOSZTY MYŚLAŁAM O MINIIMPLANTACH KTÓRE MOŻNA BY BYŁO DOSTOSOWAĆ DO ISTNIEJĄCYCH PORCELANEK LUB O EKSTRAKCJI DOŁU I ZASTOSOWANIA NOWEJ DOLNEJ PROTEZY Z MINIIMPLANTAMI PODTRZYMUJĄCYMI. OKAZAŁO SIĘ ŻE NIKT W ŁODZI TEGO NIE ROBI, PONIEWAŻ JAK USŁYSZAŁAM - TO SIĘ NIE OPŁACA.... FAKT SKORO MINI KOSZTUJE W DETALU BEZ PROMOCJI 250PLN/SZT A KLINIKI BIORĄ OD PACJENTÓW 4-5 TYSIĘCY ZA 4SZT. TO DLA WAS ZA MAŁA PRZEBITKA.
WOLICIE PARAĆ SIĘ DROBNICĄ, ŁATANIEM UBYTKÓW Z PRZETERMINOWANYCH KOMPONENTÓW Z GB...LENISTWO CZY BRAK UMIEJĘTNOŚCI?
Przepraszam,że krzyczę ale moja determinacja i żal osiąga apogeum...
Może jednak znajdzie się ktoś odważny z sercem z Łodzi kto chociaż spróbuje bez zbędnych drwin i popytu na szybką kasę...?
Pozdrawiam Wszystkich :
B.
Z UWAGI NA KOSZTY MYŚLAŁAM O MINIIMPLANTACH KTÓRE MOŻNA BY BYŁO DOSTOSOWAĆ DO ISTNIEJĄCYCH PORCELANEK LUB O EKSTRAKCJI DOŁU I ZASTOSOWANIA NOWEJ DOLNEJ PROTEZY Z MINIIMPLANTAMI PODTRZYMUJĄCYMI. OKAZAŁO SIĘ ŻE NIKT W ŁODZI TEGO NIE ROBI, PONIEWAŻ JAK USŁYSZAŁAM - TO SIĘ NIE OPŁACA.... FAKT SKORO MINI KOSZTUJE W DETALU BEZ PROMOCJI 250PLN/SZT A KLINIKI BIORĄ OD PACJENTÓW 4-5 TYSIĘCY ZA 4SZT. TO DLA WAS ZA MAŁA PRZEBITKA.
WOLICIE PARAĆ SIĘ DROBNICĄ, ŁATANIEM UBYTKÓW Z PRZETERMINOWANYCH KOMPONENTÓW Z GB...LENISTWO CZY BRAK UMIEJĘTNOŚCI?
Przepraszam,że krzyczę ale moja determinacja i żal osiąga apogeum...
Może jednak znajdzie się ktoś odważny z sercem z Łodzi kto chociaż spróbuje bez zbędnych drwin i popytu na szybką kasę...?
Pozdrawiam Wszystkich :
B.
Komentarz