Jakie znacie sposoby na białe zęby? W artykule znalazłam kilka ciekawych metod. Stosujecie którąś z nich?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Sposoby na białe zęby
Zwiń
X
-
„Hollywodzka” biel to efekt licówek, czyli odpowiednich nakładek naklejanych na przody zębów. Takiego efektu nigdy nie uzyskamy zwykłymi, domowymi sposobami. Stosując te metody możemy zadbać o zdrowy uśmiech. Natomiast, jeżeli zależy na na wybielaniu, to polecam 15 minutowy zabieg laserem - .Ostatnio edytowany przez Galeria-Uśmiechu; 25.07.2018, 11:20.
Komentarz
-
Na chwile obecną wiele szczoteczek do zebów posiada funkcje dzięki którym można samemu wybielić zęby i niekoniecznie trzeba iść z tym do dentysty. W sklepie Szczoteczka Elektryczna który ma siedzibę mają spory wybór właśnie takich szczoteczek. Jak masz daleko do Poznania to zawsze możesz zrobić zakupy w sklepie internetowym.
Komentarz
-
Wybielanie zębów Kraków
Ja już od kilku lat chodzę do mojego ulubionego dentysty w Krakowie, który specjalizuje się w . U niego właśnie wybielam regularnie zęby i wstawiłam nawet licówki porcelanowe, aby mój uśmiech stał się idealny. Zęby, ich wygląd oraz zdrowie to istotna kwestia i nie należy jej bagatelizować. Piękny uśmiech daje nam pewność siebie i komfort. Polecam wam tego dentystę w Krakowie bo jest naprawdę świetny.
Komentarz
Komentarz