Czy ktoś ma moze namiary na dobrą przychodnię? Nie dla mnie ale dla mojego tata. Niestety ale lekarz, do którego obecnie chodzi nie spisuje się ( nfz).
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaki chirurg naczyniowy Gdańsk
Zwiń
X
-
Ja obecnie również leczę się prywatnie.Mam wrażenie,ze tacy lekarze o wiele bardziej przykładają się do leczenia swoich pacjentów.Zamieszczone przez gosi Zobacz postaCzy ktoś ma moze namiary na dobrą przychodnię? Nie dla mnie ale dla mojego tata. Niestety ale lekarz, do którego obecnie chodzi nie spisuje się ( nfz).
Jestem pacjentką tutaj: - jest to nowoczesna klinika chirurgii naczyniowej. Znajduje się w Gdańsku na ulicy Marii Curie Skłodowskiej.Chodzę tam się leczyć ja oraz mama ponieważ obie mamy żylaki.
Mama jest po skleroterapii i bardzo sobie chwail.Nie jest to bolesny zabieg a różnica bardzo duża.
-
Jeśli chodzi o sprawy związane z chirurgią, zdecydowanie powinnaś zrobić porządne badania, skontrolować się i dopiero poddawać jakimkolwiek zabiegom. Polecam ze swojej strony ośrodek diagnostyki obrazowej , tam też są chirurdzy z którymi się skonsutlujesz po badaniach, więc powinnaś być zadowolona
Komentarz
Komentarz