DODU. Paro to szwajcarska firma, która ma profesjonalne produkty do higieny jamy ustnej, możesz poczytać więcej oraz kupić tu:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polećcie szczoteczke?
Zwiń
X
-
Ja używam szczoteczki elektrycznej Oral B z nakładką wybielającą zęby i ja jestem z niej bardzo zadowolona, taką szczoteczkę można kupić w naprawdę rozsądnej cenie, a bateria trzyma bardzo długo.. Kupiłam taką szczoteczkę mojemu mężowi i też jest bardzo zadowolony, więc bardzo polecam.. Z Oral B byłam również zadowolona stosując zwykłe szczoteczki, bardzo dobrze czyszczą one przestrzenie międzyzębowe i usuwają osad, a cena jest adekwatna do jakości... Z innych szczoteczek, jeżeli chodzi o zwykłe szczoteczki to Colgate tez miło wspominam
Komentarz
-
Ja mam szczoteczkę Curaprox i jestem zadowolona. Jest dość miękka, ale super doczyszcza zęby, a mała główka daje możliwość dotarcia do wszystkich zębów, nie podrażniając dziąseł. Jest to jak dotąd najlepsza manualna szczoteczka jaką miałam, polecam osobom z wrażliwymi zębami. Domywa wszystkie niedostępne miejsca. Zalecana jest także po zabiegach chirurgicznych. Polecana jest również osobom z wrażliwymi zębami, nie rysuje szkliwa, a gęste włosie dokładnie myje zęby:-) Używamy tych szczoteczek całą rodziną:-)
Komentarz
-
Zamieszczone przez bogusia Zobacz postaA co sądzicie o szczoteczka elektrycznych ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Samip Zobacz postaJa mam elektryczną szczoteczkę ob i jestem z niej bardzo zadowolony
Komentarz
Komentarz