To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
hm, ja też nigdy nie miałam takich problemów, jedynie trochę czuję dyskomfort jak odchodzi znieczulenie, ale to nie ból tylko taka sztywność-zdrętwienie... Może zmień dentystę? Ja chodzę do Dormedu pod Warszawą i bardzo polecam.
Ja mam wręcz przeciwnie. Stres ze mnie schodzi i od razu padam jak dziecko. Wie o tym nawet mój , który zawsze mnie zapewnia, że będzie dobrze żeby się nie spinać. No ale wiertło i gabinet robią swoje.
Ja jak tylko sobie pomyślę o dźwiękach dochodzących z gabinetu dentystycznego to od razu mam ciarki. No ale jak trzeba to trzeba. A jeśli chodzi o spanie to nie mam i nie miałam nigdy problemów, ani przed wizytą, ani po.
Ja raz po noce wróciłam z pracy o 6.00, a na 9.00 miałam dentystę, plombowanie i takie tam i pierwszy raz mi się zdarzyło, że prawie spałam na krześle i przynajmniej mnie nic nie bolało A dentysta był zdziwiony i tylko mnie szturchał. Byłam taka zmęczona )
Radzić można sobie różnie, zalezy, czy nie można spać z bólu czy ze stresu Na ból pewnie najlepsze tabletki, a na stres, hmmm... dobry film, muzyka, książka i do spania na szczęście po wizycie u mojego dentysty jeszcze nie zdarzyły mi sie takie problemy
haha - dobry pomysł. Ja niestety mam takiego stresa, że po prostu... do dentysty nie chodzę. Nie musicie mi mówić, że to głupota, bo doskonale o tym wiem;p
Komentarz