Jutro idę na leczenie zęba, a koło godziny później idę na imprezę. Bez wódki raczej się nie obędzie. Czy alkohol może zaszkodzić ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
alkohol po znieczuleniu
Zwiń
X
-
Mam brata dentystę i zawsze jak mi leczy zęby, wieczorem muszę się napić.
Boję się dentystów "jak diabeł święconej wody", więc przed wizytą kilka dni chodzą struta.
A wieczorem to już relaks przy dobrych trunkach.
Alkohol mi po znieczuleniu nie zaszkodził ;-)
Lecz to głupi pomysł, iść do dentysty i później pić. Ale jak widać nie tylko ja mam taki problem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez marta84 Zobacz postaMam brata dentystę i zawsze jak mi leczy zęby, wieczorem muszę się napić.
Boję się dentystów "jak diabeł święconej wody", więc przed wizytą kilka dni chodzą struta.
A wieczorem to już relaks przy dobrych trunkach.
Alkohol mi po znieczuleniu nie zaszkodził ;-)
Lecz to głupi pomysł, iść do dentysty i później pić. Ale jak widać nie tylko ja mam taki problem.
Zabronione jest spożywanie napojów alkoholowych po i przed zabiegiem chirurgicznym. Spowolni to proces powrotu do zdrowia i doprowadzi do nieodwracalnych negatywnych skutków. Nie należy pić alkoholu po znieczuleniu i przed operacją, ponieważ alkohol może wpłynąć na wynik i rezultat laparoskopii.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marcin Małecki Zobacz posta
Zabronione jest spożywanie napojów alkoholowych po i przed zabiegiem chirurgicznym. Spowolni to proces powrotu do zdrowia i doprowadzi do nieodwracalnych negatywnych skutków. Nie należy pić alkoholu po znieczuleniu i przed operacją, ponieważ alkohol może wpłynąć na wynik i rezultat laparoskopii.
Komentarz
Komentarz