To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Pojawiają się ostatnio na rynku tego typu oferty (np. konkurencyjny WhiteningPoint) - do tej pory chyba najpopularniejsze w Stanach. Sam bym chciał poznać opinie - takie prawdziwe, nie sponsorowane.
słyszałam coś ostatnio o gabinetach white and beauty - czy ktoś coś wie na ten tema??
zawsze wybielanie wykonywało się u lekarza stomatologa prze wcześniejszym przygotowaniem zębów ??!!
czy te gabinety sa bezpieczne ??
Ja słyszałem że tego typu produkty działają ale nie u każdego wszystko zależy od zębów każdego z osobna człowieka tak na prawdę wszyscy mamy inne w różnej kondycji z różnymi predyspozycjami itd. itp. etc. wiele zmiennych
przestancie siac propagande zeby wybielic trzeba isc do dentysty
pewnie zeby zjesc wg was to trzeba isc do restauracji
sa produkty domowego uzycia ktore swietnie sie sprawdzaja
do dentysty mozna isc na profesjonalne wybielanie, a w domu mozesz zamienic swoja paste na Colgate Max One czy podobna wybielajaca z wysokim wskaznikiem RDA o ile Twoje dziasla to zniosa
innym sposobem jest naklejanie paskow (przed tym warto jednak isc na skaling/piaskowanie zeby usunac osad bo tego Ci paski nie wybiela), nalezy przestrzegac zalecen producenta i nic nie robic na sile
Żaden zabieg, tylko systematyczne mycie, wprowadzenie pasty ajona, to powinno dawać efekty. Bo zabieg to tylko zmiana na chwilę. Jak zęby mają być dłużej ładne, skoro dalej w Waszym życiu będą występowały przyczyny tych brzydkich zębów? Może to od tych przyczyn warto zacząć?
Komentarz