PotrzebujÄ pilnej porady. Od kilku tygodni bolÄ
mnie 2 zÄby a w lubuskim jest ciÄĹźko dostaÄ do dentysty. Dodam Ĺźe okropnie bojÄ siÄ wyrywania i chciaĹbym wyrwaÄ pod narkozÄ
. Czy ktoĹ moĹźe wie ile pod narkozÄ
kosztuje? Co znaczy wyrwanie w znieczuleniu ogĂłlnym bez narkozy? Bardzo proszÄ o szybkÄ
odpowiedĹş.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pilne
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez saszka109 Zobacz postaPotrzebuj� pilnej porady. Od kilku tygodni bol� mnie 2 z�by a w lubuskim jest ci�şko dosta� do dentysty. Dodam şe okropnie boj� si� wyrywania i chcia�bym wyrwa� pod narkoz�. Czy kto� moşe wie ile pod narkoz� kosztuje? Co znaczy wyrwanie w znieczuleniu ogólnym bez narkozy? Bardzo prosz� o szybk� odpowiedź.
Zwykle nie praktykuje się usuwania zębów pod narkozą tylko właśnie w znieczuleniu ogólnym.Polega to na tym, że lekarz znieczula okolice zęba, który ma być usunięty a nie usypia pacjenta. Podczas zabiegu jest się przytomnym. Znieczulenie ogólne ustępuje zwykle po ok 2-4 godzinach.
-
Zamieszczone przez saszka109 Zobacz postaPotrzebuj� pilnej porady. Od kilku tygodni bol� mnie 2 z�by a w lubuskim jest ci�şko dosta� do dentysty. Dodam şe okropnie boj� si� wyrywania i chcia�bym wyrwa� pod narkoz�. Czy kto� moşe wie ile pod narkoz� kosztuje? Co znaczy wyrwanie w znieczuleniu ogólnym bez narkozy? Bardzo prosz� o szybk� odpowiedź.
umów się na wyrywanie zęba jak najpóźniej wieczorem.
nie bój się !
Komentarz
Komentarz