Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Piaskowanie- Kraków?
Zwiń
X
-
Myślę, że spokojnie mogę polecić Ci Lux Med. Mają naprawdę ciekawą ofertę dla pacjentów.
-
O piękny uśmiech z pewnością dobrze zadbają w Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Cichoń. Specjalizują się tam w leczeniu zębów ale też poprawie ich zewnętrznego wyglądu.
Zostaw komentarz:
-
Myślicie, że naprawdę warto zainwestować w piaskowanie zębów?
Zostaw komentarz:
-
Kompleksowo o Twój uśmiech mogą zadbać w Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Cichoń. Samo piaskowanie też oczywiście wykonają Ja zawsze wstydziłem się swoich zębów, ale rok spędziłam u nich w gabinecie, wyleczyłam co trzeba, a nad resztą popracowaliśmy i teraz mam uśmiech którego już nie mogę się wstydzić
Zostaw komentarz:
-
It is a fear of all the dentist patient. Pains a lot. For free online
Zostaw komentarz:
-
Ja robiłam w różnych miejscach i wydaje mi się ze najbardziej profesjonalnie robią w Scandinavian Clinic, tym centrum przy rynku, na Szczepanskim, dokladnie i bezboleśnie. Bo powiem wam ze zauwazylam ze ten zabieg w wielu gabinetach kuleje :/ robia na szybko i byle jak albo nieostrożnie i wszystko czujesz :/ W tym Scandinavian to tez cena jest spoko bo 120 zł za piaskowanie także polecam jakby co
Zostaw komentarz:
-
Sprawdź sobie usługi gabinet Steczko. Chodzę tam od jakiegoś czasu i jestem zdania, że jest to jeden z lepszych gabinetów w Krakowie.
Zostaw komentarz:
-
Popytajcie znajomych w tym temacie. Sądzę, że to może być bardzo dobre i pomocne rozwiązanie
Zostaw komentarz:
-
Piaskowanie w Krakowie jak robić to najlepiej w Stomatologii Cichoń w krakowie . Tutaj przeprowadzają tego typu zabiegi bardzo dobrze. tylko pamiętajcie o tym ,że najpierw wszytskie zeby muszą byc po prostu wyleczone .
Zostaw komentarz:
-
ciekawie ile osób w tym kraju ma swoje dobre zęby bez ani jednej plomby.Dużo ludzi znam i ja takiego jeszcze nie spotkałem.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: