Its scared to go to dentist. Pains a lot.
For fun for everyone.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Piaskowanie- Kraków?
Zwiń
X
-
A czy to prawda, że rak do roku każdemu w ramach NFZ należy się piaskowanie i usuwanie kamienia nazębnego?
Zostaw komentarz:
-
Great
Great post. I found your website perfect for my needs. Thanks for sharing this information. I really like your post very much.
Zostaw komentarz:
-
like
Siedząc szeroko otwartymi oczami za tymi czterema ścianami, mając nadzieję, że zadzwonisz To okrutna egzystencja, która nie ma w ogóle nadziei. Kochanie, kochanie, czuję się szalona, przez całą noc, przez całą noc i codziennie Daj mi coś, ale nie mówisz nic. Co się ze mną dzieje? Nie chcę żyć wiecznie, bo wiem, że będę żył na próżno. I nie chcę pasować wszędzie. Chcę tylko dzwonić do ciebie, dopóki nie wrócisz do domu. Dziękuję
Zostaw komentarz:
-
Widzę,że dostałeś już kilka propozycji ale na twoim miejscu wziął bym jeszcze pod uwagę tą klinikę . Wielu moich znajomych korzystało z ich usług i każdy był bardzo zadowolony.
Zostaw komentarz:
-
Dentystów jest teraz bardzo wiele ale znalezienie dobrego dentysty czasem wymaga sporego szukania. Najlepiej iść do kogoś sprawdzonego. Wiem ze w Krakowie tutaj , warto zgłosić się ze swoimi zębami. Na pewno dobrze się nimi zajmą.
Zostaw komentarz:
-
według mnie to jest trochę drogie
Ja regularnie poddaje się zabiegowi piaskowania zębów i jestem zadowolona z efektów. Wszystkie oferty wyszukuje na . Za każdym razem udaje mi się trafić na korzystną ofertę w miejscu mojego zamieszkania. Polecam skorzystać bo jest to zabieg bezpieczny, a reklamujące się na stronce gabinety cieszą się najwyższą renomą. Fajna sprawa no i oszczędność przede wszystkim
Zostaw komentarz:
-
Mój mówił o czasie między kolejnym piaskowaniem około pól roku - częściej podobno nie ma takiej potrzeby, bo kamień nie zdąży narosnąć za bardzo oczywiście przy odpowiedniej higienie, mycie zębów najlepiej 3 razy dziennie odpowiednią pastą, nitkowanie, płukanki itp.
Zostaw komentarz:
-
W Krakowie bardzo dobry gabinet jest na Walerego Sławka, zobacz sob ie na ich stronie internetowej , nawet cennik mają podany więc człowiek na wizyte idzie przygotowany
Zostaw komentarz:
-
ja nie chodzę do dentysty bo piękne mam zęby
Chyba nie powinno się piaskować co dwa miesiące. Tak mi się przynajmniej wydaje. W każdym razie jeśli chodzi o gabinet dentystyczny w Krakowie to mogę polecić . Ja do nich chodzę już od paru lat i jestem bardzo zadowolona
Zostaw komentarz:
-
Oczywiście, że nie można zbyt często wykonywać takich zabiegów, ale częstotliwość zależy od indywidualnych cech - czasami warto wykonywać zabiegi nawet co miesiąc-dwa. Co do gabinetu orto.info - mogę polecić dr M. Mituś. Rzetelny ortodonta, bardzo dobry kontakt i stosunkowo niskie ceny leczenia ortodontycznego. Natomiast tak jak już ktoś napisał - piaskowanie w cenie około 100 złotych, pakiet piaskowanie+skaling+fluoryzacja - 250 złotych (warto łączyć te zabiegi, samo piaskowanie usuwa przede wszystkim lekkie przebarwienia, skaling rozbija kamień nazębny, piaskowanie natomiast będzie dobrym zabiegiem uzupełniającym).
Zostaw komentarz:
-
Jeśli chodzi o piaskowanie zębów to przed pójściem na ten zabieg polecam najpierw poczytać co nieco o nim. Musimy pamiętać, żeby nie chodzić często na zabieg piaskowania, ale więcej informacji uzyskacie przeczytając .
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: