Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
dobry dentysta Poznań???
Zwiń
X
-
Od lat chodzę do gabinetu stomatologicznego Allecou Dent. Świetna opieka lekarska, nowoczesny sprzęt, przyzwoite ceny i krótki czas oczekiwania na wizytę.
-
Jeśli chodzi o sprawdzonego to polecam Panią dr. Elżbietę Jachowską, która urzęduje w swoim gabinecie na Jeżycach - Pani z bardzo dużym doświadczeniem i bardzo dobrym podejściem dla dzieci - zdecydowanie polecam.
Zostaw komentarz:
-
Ten ostatni dentysta całkiem niezły. Moja mama u niego była i sobie chwali.
Zostaw komentarz:
-
Poznań - Szczepankowo ul. Glebowa 38 Klinika NewDent Clinic. Mają darmową konsultację, do tego pełen zakres usług - od stomatologii dziecięcej, po implantologię.
Zostaw komentarz:
-
Patrzcie tutaj -
Są właśnie z Poznania. Gabinet znajduje się przy Armii Krajowej.
Rzeczywiście - fachowcy. Całość perfekcyjnie przygotowana, z dobrym wyposażeniem, ludzie z doświadczeniem.
Tak więc ze swojej perspektywy - zdecydowanie ich polecam.
Zostaw komentarz:
-
Ja bym poszukała info o tym gdzieś w Internecie. Z całą pewnością się coś znajdzie
Zostaw komentarz:
-
Moja znajoma z Poznania szukała miejsca w którym może wybielić zęby. Jakoś nie była przekonana do swojego dentysty i chyba korzystała z gabinetu Piękny Uśmiech. Masz tutaj tel. 509 180 160 ich nr tel. Widziałam na stronie efekty takiego wybielania i moim zdaniem są świetne.
Zostaw komentarz:
-
Jeśli chodzi o to polecam tego, u którego leczę się już kilka lat, czyli Samed PoznanBardzo dobrze wspominam każdą wizytę, miła kadra i profesjonalne podejście do pacjenta
Zostaw komentarz:
-
Nie wiem jak z dentystami, ale jeśli szukacie studia wybielania zębów mogę polecić Piękny Uśmiech . Sam nie korzystałem, bo nie potrzebuje ale wielu moich znajomych tak i nikt nie narzekał. W sieci też często przewija się ta nazwa.
Zostaw komentarz:
-
Cáş§n bĂĄn cÄn gĂłc 3 phòng ngáť§ .
CÄn 07 táş§ng 9 quáş§n tháť 282 Nguyáť n Huy Tưáťng
- Diáťn tĂ*ch thĂ´ng tháť§y 100m2 - 111m2 xây dáťąng
- Thiáşżt káşż 3 PN, 2WC, 2 ban cĂ´ng (ban cĂ´ng thiáşżt káşż theo phong cĂĄch Penthouse)
- View nhĂŹn ra khu biáťt tháťą Thanh Xuân.
- Ban cĂ´ng: ÄĂ´ng Bắc.
TĂŹm hiáťu chi tiáşżt dáťą ĂĄn :
- Tòa nhĂ* cao 17 táş§ng, 3 táş§ng thưƥng mấi vÄn phòng, 1 táş§ng háş§m vĂ* 14 táş§ng cÄn háť.
- Váťi thiáşżt káşż 7 cÄn háť/sĂ*n.
GiĂĄ bĂĄn : 27 triáťu/m2 (Diáťn tĂ*ch thĂ´ng tháť§y)(Diáťn tĂ*ch sáť* d᝼ng)
=> Táťng giĂĄ tráť : 2,7 Tᝡ/cÄn (bao gáťm VAT + Náťi thẼt cĆĄ bản)
Cháť cáş§n 1 tᝡ bấn sáş˝ lĂ* cháť§ nhân cÄn háť chung cư tấi trung tâm quáş*n Thanh Xuân - nháş*n nhĂ* áť ngay
Tạng gĂłi Khuyáşżn mấi tráť giĂĄ 40 triáťu/cÄn
Háť trᝣ vay 70% GTHÄ trong vòng 20 nÄm.
Lãi suẼt 7.5%/12 thång
Háť trᝣ nÄm Äáş§u khĂ´ng phải trả nᝣ gáťc
Giao nhĂ* Äáş§u thĂĄng 5/2017
ÄĆ*N Váť QUẢN LĂ BĂN HĂNG
CĂNG TY Cáť PHẌN BẤT ÄáťNG SẢN HẢI PHĂT
Äáťa cháť: Táş§ng 2 CT4, Táť hᝣp TMDV vĂ* CÄn háť The Pride, KÄT máťi An Hưng, phưáťng La KhĂŞ, quáş*n HĂ* ÄĂ´ng, TP. HĂ* Náťi
Hotline: 0901658883
TĂŹm hiáťu chi tiáşżt dáťą ĂĄn :
Zostaw komentarz:
-
Alaa Eljamal jest w tej okolicy najbardziej polecanym fachowcem - robił mi implanty. Z tego co wiem, to przyjemuje wyłącznie w New Dent Clinic. Ja tam chodzę do dentysty stale. Ogólnie człowiek ma zdecydowanie pojęcie o temacie. Przegląda i kontrole są darmowe, poziom wyposażenia wysoki, zapisy na godzinę, żadnych opóźnień. Oczywiście najlepiej tam się wybrać i samodzielnie sprawdzić jak działają.
Zostaw komentarz:
-
dentysta
Jesli szukacie naprawde dobrego i sprawdzonego dentyste w Poznaniu, to moge polecic wizyte w New Dent Clinic przy ul. Armii Krajowej. Przyjmuje tam dr Alaa Eljamal - skonczyl studia na UM w Poznaniu i jest z tym miastem zwiazany od przeszlo 10 lat. To wybitny specjalista, jesli chodzi o takie dziedziny stomatologii, jak: endodoncja, chirurgia, protetyka, a przede wszystkim implantologia. Oczywiscie przyjmuje takze w ramach umowy z NFZ. Cennik jest dostepny na stronie.
Zostaw komentarz:
-
Ja mogę polecić bardzo dobry gabinet New Dent Clinic z Poznania. Gabinet mieści się na osiedlu Armii Krajowej, przyjmuje tam doskonały specjalista dr Alaa Eljamal. Jest świetny w sprawach implantów ale poza tym można u niego wykonać bezbolesne leczenie ubytków, zabiegi z zakresu stomatologii estetycznej czy dziecięcej a także chirurgii stomatologicznej. Na miejscu również znajduje się RTG. Gabinet ma bardzo niskie ceny - o cenniku i usługach możecie poczytać więcej na stronie gabinetu.
Zostaw komentarz:
-
Ja raz byłem u dr Huberta Kardacha i w sumie polecam. Miły i kompetentny stomatolog. Ukruszył mi się kawałek zęba, więc wypełnił braki, no i ząb jak nowy! Polecam!
Zostaw komentarz:
-
Ja z małżonką chodzimy do Allecoudent (). Z tego co wiem właściciel jest grekiem i może dlatego reprezentują tam światowy poziombardzo nowoczesny sprzęt, profesjonalne podejście do pacjenta, przemili ludzie: recepcja, lekarze, asystentki, za to ceny polskie ;]
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: