To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
W Wrocławiu chodzę do Kliniki Stomatologicznej oferującej usługi na światowym poziomie. Odważyłam się nawet na implant i jestem bardzo zadowolona. Bardzo polecam
Ludzie a czy wiecie czy nie wiecie kogo polecić? Czy tylko polecacie swoje wyszukiwarki? Interesuje mnie opinia kogoś po konkretnej robocie paszczy i potem jeszcze potrzebuję dobrego ortodonty we Wrocławiu
Rowniez jestem ciekaw waszych opinii o dentystach w naszym miescie, ostatnio gdy zobaczylem swoj to tak zagryzlem zeby, ze az mi plomba strzelila, zrobione ledwie 2 meisace wczesniej.
Pani Janowska w moim mniemaniu jest dobrą dentystką. Przyjmuje prywatnie, ale niech to nikogo nie odstrasza. W dzisiejszych czasach, jak to niedawno powiedziała mi farmaceutka, nie ma co liczyć na wyleczenie się w innych gabinetach niż prywatne. Taka rzeczywistość...
No, a dane do Pani Janowskiej podsyłam w linku (jest adres, telefon i mapka z dojazdem):
Pani Janowska w moim mniemaniu jest dobrą dentystką. Przyjmuje prywatnie, ale niech to nikogo nie odstrasza. W dzisiejszych czasach, jak to niedawno powiedziała mi farmaceutka, nie ma co liczyć na wyleczenie się w innych gabinetach niż prywatne. Taka rzeczywistość...
No, a dane do Pani Janowskiej podsyłam w linku (jest adres, telefon i mapka z dojazdem):
Bardzo polecam Pana Cezarego Karskiego z Kalinowej na Krzykach, Pan Cezary jest nie do podrobienia. Jego gadulstwo na początku przeraża, gdy podczas kluczowych zabiegów potrafi się zapytać o tematy z drugiego bieguna , ale jest konkretny. Od lat się u niego leczę, ceny ma przystępne. Miły facet i bardzo dobry dentysta.
Medpharm -
Ja aktualnie chodzę do gabinetu stomatologicznego na ulicy Widok. Pozwolę sobie tutaj dac do nich kontakt:
Jestem bardzo zadowolona. Zwykle umawiam sie tam na przegląd co pół roku bo mam słąbe zęby z natury ale na szczęście od prawie roku nie było potrzebne leczenie. Stosuja tam dobre materiały plomb. Jeszcze nigdy nie wypadła mi od nich plomba.
Zastanawiam sie nad wybielaniem zębów
Komentarz