Szukam dobrego fachowca. Mieszkam 30 km od Poznania. Biorę pod uwagę nie dalej niż 100 km od miejsca zamieszkania, zakładając, że po prostu warunki będą tam o wiele lepsze. Oczywiście zależy mi przede wszystkim na jakości i rozsądnych kosztach.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dentysta od implantów
Zwiń
X
-
W samym Poznaniu masz świetnego gościa, który nam pomógł, zobaczcie to -
Tam macie bardzo dobrego lekarza - to Pan Alaa Eljamal. Na stronie macie wszystko napisane. Świetny gość. Nawet po samej rozmowie zauważycie różnicę w stosunku do innych gabinetów.
-
Nie ma sensu, żebym ci teraz podawała stawki - obdźwoń kilka miejsc i porównaj. Kiedy ja korzystałam to różnica była spora, ale też trafiłam na promocję. Uwierz mi, że kasa to nie wszystko bo jednak różnice w jakości usług są bardzo duże. Wystarczy zerknąć na serwisy z opiniami - masz tam wszystko pokazane. Nie każdy fachowiec od implanetów, faktycznie jest takim fachowcem...
Komentarz
-
re
Rozmawiałem już telefonicznie. W przyszłym tygodniu podjedziemy tam na konsultacje. Podali średnie warunki i wygląda to w porządku, ale jeszcze dla porównania na bank odwiedzę jakieś dwa miejsca w okolicy - żeby mieć porównanie ofert, poziomu, jakości.
Komentarz
-
Implanty zębów
Wszystkich zainteresowanych implantacją zachęcam do poczytania i przyswojenia przynajmniej podstawowej wiedzy na temat implantów zębowych, która na pewno pomoże w rozmowie z lekarzem i podjęciu ostatecznego wyboru specjalisty. Zapraszam na naszego bloga gdzie znajdziecie podstawowe informacje i odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania: .
Komentarz
-
Dorzucę też coś od siebie. Jeśli chodzi o Śląsk to poszedł bym do gabinetu w Gliwicach . Mają duże doświadczenie w temacie implantów. Sam usłyszałem o tym miejscu z polecenia znajomego który był zadowolony z usług. Jak odłożę trochę grosza to sam się tam wybiorę...
Komentarz
Komentarz