Witam, szukam dobrego stomatologa endodonty w Warszawie w okolicach centrum lub Modlińskiej
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
szukam stomatologa
Zwiń
X
-
-
endodonta Warszawa
polecam endodonte w Anident na ul. Belgradzkiej (niedaleko Metra Natolin). Od września do listopada leczyłem tam źle wyczyszczony kanał (ból średnio raz w roku, trwający ok 3 dni, niestety w końcu nie przeszedł i trzeba było coś zrobić).
Teraz mam w 100% spokój
iggy81
..........
Komentarz
-
Ja leczę się w Pruszkowie - w klinice Dental Design Jaworska i bardzo sobie chwalę. Co prawda z Warszawy jest kawałek ale naprawdę warto, bo klinika naprawdę pierwszych lotów. Ja akurat leczę się u dr. Orzechowskiej (super specjalista), ale z tego co wiem, cała kadra jest bardzo dobra. W internecie można poczytać wiele pochlebnych opinii o tym, jak ratowano tam zęby, które inni lekarze z góry skazywali na wyrwanie. Ja na szczęście aż takich zabiegów nie potrzebuję W każdym razie polecam, bo to jedna z lepszych klinik w okolicy.
Komentarz
-
ostatnio wybielalem zeby w dormedzie pod Warszawa, wczesniej leczylem tam rozne ubytki. kazda kolejna wizyta uitwierdza mnie w przekonaniu, ze jest to renomowana klinika, ktora oferuje wysoka jakosc uslug. i polecam kazdemu, kto ma watpliwosci gdzie wybrac sie do stomatologa
Komentarz
-
Ja kanałowo leczyłem się u Pani Jaworskiej z kliniki Dental-Design. Jestem mega zadowolony, ponieważ wszystko przebiegło bezproblemowo i bezboleśnie W klinice tej stosują zabiegi w mikroskopie dzięki czemu leczenie jest znacznie skuteczniejsze no i nie ma mowy o nawrotach.
Komentarz
-
mikroskop
Ja też serdecznie polecam klinikę Dental-Design Jaworska, w Pruszkowie nigdy nie byłam, leczę się w tym warszawskim oddziale, na Ursynowie. Leczenie kanałowe w mikroskopie jest dużo lepsze od klasycznego, znacznie dokładniej można je wtedy wykonać.
Komentarz
-
Ja miałam duże problemy z uzębieniem a jeszcze większe z wyszukaniem dobrego gabinetu stomatologicznego, aż do czasu gdy trafiłam na
Muszę przyznać, że podejście do klienta jest profesjonalne, zabiegi wykonywane bezboleśnie i w dodatku nie drogo!
Zajrzyj do nich
Komentarz
Komentarz