Czasem potrzebne jest prześwietlenie zębów. Ja mogę polecić Diagdent w dzielnicy Włochy ,robiłam tam szczegółowe prześwietlenie uzębienia. Zdjęcie był od razu, ogólnie bardzo sprawnie szybko poszło i miła obsługa ;-)
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dobry dentysta
Zwiń
X
-
Mój znajomy z Bydgoszczy był ostatnio z wrastającą ósemką w gabinecie i chwalił sobie to, że zabieg przebiegł praktycznie bezboleśnieOstatnio edytowany przez Jarreczek1; 30.03.2020, 13:47.
Komentarz
-
Ze stomatologami to mieliśmy najróżniejsze przeboje, ale w zasadzie da się znaleźć kogoś odpowiedniego, jeśli się tylko szuka. Moja rodzina czasem chodzi do stomatologiarodzinna.net/ i wiem, że są zadowoleni. Sama chciałam się zapisać na leczenie zębów, ale to po tym całym szaleństwie z wirusem.
Komentarz
-
ja długo szukałam dobrego stomatologa ale w koncu znalazłam i zamierzam się go trzymać a mam tu na myśli doktor Kołacką z kliniki Verde Clinic w Redzie mój maż leczy się u innego stomatologa, który tu przyjmuje i też jest zadowolony. cudowne podejście do pacjenta, nowoczesny sprzęt i skuteczne metody leczenia ( a to jest zawsze totalnie bezbolesne).
Komentarz
Komentarz