To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Czy ktoś korzystał może z usług Dentystów z gabinetu stomatologicznego B.R. Pacześniak? Będę wdzięczna za opinie użytkowników. Planuję implant zęba i narazie jestem zdecydowana na ten gabinet.
Czy ktoś korzystał może z usług Dentystów z gabinetu stomatologicznego B.R. Pacześniak? Będę wdzięczna za opinie użytkowników. Planuję implant zęba i narazie jestem zdecydowana na ten gabinet.
Z góry dziękuję
Ze swojej strony mogę polecić Gabinet RojekDental. Zakładałam u dr Rojka licówki na jedynkę, dwójkę i trójkę. Z tego co się orientuję to resztę usług mają również na dobrym poziomie. Cenowo są okej, ale na pewno są tańsze gabinety, chociaż jak wiadomo za jakość trzeba zapłacić
Ja również byłem w gabinecie dra Rojka w Olsztynie. Miałem zakładany implant za górną lewą 6. Pełen wypas, fachowe podejście do pacjenta. Jestem zadowolony, że poddałem się zabiegowi, ząb wygląda jak mój własny, Polecam Rojek Dental.
Komentarz