Witam,chcialam zapytac,czy znacie moze jakiegos dobrego dentyste w Bydgoszczy,ktory przyjmuje od reki.Jestem w 40 tygodniu ciazy,dzis rano pekl mi zab i zostal kawaleczek i korzen.Oblecialam trzy przychodnie,w dwoch w pt lekarz nie przyjmuje,a w trzeciej siedzialam godzine w kolejce,po czym pani poinformowala mnie ze spiluje mi ten kawalek ktory mnie kluje i jak nie urodze to mam przyjsc w poniedzialek to zobaczy co z tym zrobic,bo dzis ma jeszcze 2 pacjentow i idzie do domu
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dentysta Bydgoszcz
Zwiń
X
-
wow, szkoda, że jestem tu nowa bo bym Ci coś wcześniej podpowiedziała Ja chodzę - nawet w nagłych wypadkach - do Krainy Uśmiechu na ul.20 Stycznia 1920 Roku, a dokładnie do dra Filipa Janiaka, bardzo przyjemny lekarz.
Oni tam ogólnie mają bardzo dobre i otwarte podejście do pacjentów, także i w nagłych przypadkach nie powinno być problemu
-
Zamieszczone przez mazaczek88 Zobacz postawow, szkoda, że jestem tu nowa bo bym Ci coś wcześniej podpowiedziała Ja chodzę - nawet w nagłych wypadkach - do Krainy Uśmiechu na ul.20 Stycznia 1920 Roku, a dokładnie do dra Filipa Janiaka, bardzo przyjemny lekarz.
Oni tam ogólnie mają bardzo dobre i otwarte podejście do pacjentów, także i w nagłych przypadkach nie powinno być problemu
Komentarz
Komentarz