Zapraszam Osoby planujące otworzyć gabinet lub gabinety stomatologiczne do współpracy. Prowadzę małą pracownię specjalizującą się w projektowaniu gabinetów. Projekty kompleksowe - wszystkie branże, uzgodnienia. W razie potrzeby mamy sprawdzonych wykonawców. Działamy w Warszawie i okolicach. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu Agnieszka Gradkowska [email]interio.te@gmail.com[/email] 501 096 997
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Projekt gabinetu
Zwiń
X
-
Wiadomo, że wydatek będzie duży. Ale nie wolno się zniechęcać. Lepiej poszukać dłużej, analizować oferty i porównywać. Na przykład wiele sklepów internetowych oferuje co jakiś czas rabaty na sprzęt stomatologiczny albo ogólnie oferują swoje produktytaniej niż inne sklepy. Trochę więcej czasu poświęcić a napewno się znajdzie dobrą ofertę. W ten sposób odkryłem np. sklep stomatologiczny Koral Dental
Komentarz
-
nowy gabinet
Co myślicie o połączeniu gabinetu dentystycznego z gabinetem medycyny estetycznej? Obecnie coraz więcej ludzi korzysta z nowoczesnych metod usuwania blizn, rozstępów czy wybielania zębów, warto poszukać dobrego sprzętu w dobrych cenach np.
Komentarz
-
Dzięki za te wszystkie rady! Myślałam, że otwarcie własnego gabinetu medycznego, będzie znacznie łatwiejsze.. Powiedzcie mi jeszcze tylko, co z kwestią ubioru pracowników? Możecie polecić mi sprawdzone fartuchy? Mnie udało się znaleźć taką ofertę - znacie ten sklep?
Komentarz
Komentarz