Witam, Szukałbym jakiegoś dobrego gotowego rozwiązania pod moją strone internetową, zalezałoby mi na takich funkcjach jak łatwe zarządzanie trescią(CMS), rezerwacja pacjentów, zapisanie danych pacjenta itp. Możecie polecić coś sensownego?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Strona internetowa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Hamilton Zobacz postaWitam, Szukałbym jakiegoś dobrego gotowego rozwiązania pod moją strone internetową, zalezałoby mi na takich funkcjach jak łatwe zarządzanie trescią(CMS), rezerwacja pacjentów, zapisanie danych pacjenta itp. Możecie polecić coś sensownego?
Komentarz
-
Nie zgodzę się, że lekarz nie może sam poprowadzić strony. Jej budowę na pewno warto zlecić specjaliście, ale powiedzmy sobie szczerze, że to nie portal informacyjny czy sklep internetowy, gdzie trzeba nieustannie tworzyć nowe treści. Taka strona ma charakter informacyjny, więc zmiany na niej nie będą często wprowadzane. Warto jednak poszukać jakiegoś dobrego pozycjonera, żeby strona była widoczna w wynikach wyszukiwania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ryszardk Zobacz postaNie zgodzę się, że lekarz nie może sam poprowadzić strony. Jej budowę na pewno warto zlecić specjaliście, ale powiedzmy sobie szczerze, że to nie portal informacyjny czy sklep internetowy, gdzie trzeba nieustannie tworzyć nowe treści. Taka strona ma charakter informacyjny, więc zmiany na niej nie będą często wprowadzane. Warto jednak poszukać jakiegoś dobrego pozycjonera, żeby strona była widoczna w wynikach wyszukiwania.
Komentarz
-
Wydaje mi się ze lekarze faktycznie nie zajmują się stronami, mają dużo innej roboty, od tego jest informatyk. Ja ze swojej strony mogę ewentualnie polecić pozycjonowanie stron internetowych którym zajmuje się firma , jesteś widoczny w internecie chociażby lokalnie - masz dużo więcej klientów
Komentarz
Komentarz