Pracuję w rejestracji kliniki dentystycznej i poszukuje informacji i dobrego modelu kasy fiskalnej. Zupełnie się na tym nie znam, czy moglibyście mi coś polecić? Już zostały tylko 2 miesiące. A ja przyznam się, że nie miała wcześniej do czynienia z kasą fiskalna, wiec zależy mi na tym, aby była prosta w obsłudze i niewielkich rozmiarów?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kasa fiskalna dla dentysty-jaką wybrać?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Manga Zobacz postaU mnie w gabinecie już od jakiegoś czasu mam kasę Szafir i ją polecam, szczególnie, że jest prosta, też wcześniej nie pracowałam "na kasie" a tej sie od razu nauczyłam, zresztą instrukcja jest bardzo jasna. Jak coś to poczytaj opinie w necie.
Komentarz
-
Ja polecam zajrzeć na stronę Farimex i poczytać o ich produktach. Kasy Farimexu cieszą się dobrą opinią wśród ich użytkowników, nie psują się i są relatywnie niedrogie np. Farex Rubin (jestem jej użytkownikiem). Pamiętaj, że przy zakupie pierwszego urządzenia fiskalnego możesz uzyskać 90% zwrotu z US (nie więcej niż 700 zł).
Komentarz
-
zakup odpowiedniej kasy fiskalnej to istotna sprawa, najlepiej kupić ją w salonie, który głównie się w tym trudni - osobiście mogę polecić profesjonalną sieć sprzedaży jestem w pełni usatysfakcjonowana z zakupu oraz wdzięczna za fachową poradę
Komentarz
-
Proste i tanie kasy fiskalne w sklepie internetowym
Polecam duży wybór prostych w obsłudze i tanich kas fiskalnych w sklepie internetowym Skontaktowałem się z nimi i dobrali dla mnie odpowiednią kasę Do naszych zastosowań w gabinecie nie potrzeba nic skomplikowanego Ich oferta obejmuje kasy stacjonarne i przenośne wielu producentów także jest w czym wybierać.
Komentarz
-
kasa fiskalna
Polecam kasy fiskalne z kopią elektroniczną.
Niby z 100zł wiecej kosztują ale to się zwróci szybko bo nie trzeba 2 rolek łądować. Ja kupiłam kasę w sklepie internetowym Panowie serwisanci są konkretni i nie skasowali za fiskalizacje kasy w innych firmach trzeba płacić od 100 do 200zł.
Komentarz
-
Kasa fiskalna to podstawa. Jednak jest jeszcze jedno urządzenie w zasadzie niezbędne, w tych gabinetach gdzie klienci sami płacą za leczenie. Terminal płatniczy bo o nim mowa, to już tzw "must have" w gabinecie. Zwłaszcza w dużych miastach, choć powoli staje się to normą też i w mniejszych miejscowościach.
Polecam usługi:
Oferta dla gabinetów z całej Polski.
Komentarz
-
Od tego roku każdy będzie musiał wystawiać paragony. Takie zarządzenie tak więc już się przed tym nie ucieknie.
Sama polecam przywiązywać bardzo dużą uwagę do serwisu kasy fiskalnej. Ważne jest aby sprzęt był regularnie serwisowany. To nie jest zwykłe urządzenie rtv, wszystko musi być szybko realizowane.
Zamawiałam jakiś czas temu kasę tutaj:
Możecie sobie poczytać o ich ofercie dla lekarzy. Dobra firma z Olsztyna. Przyjechali do mnie, wszystko zamontowali. W każdym momencie można również do nich zadzwonić ponieważ razem z zakupem kasy dostaje się poradnictwo techniczne.
Komentarz
Komentarz