Zamieszczone przez Hubxl
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
gabinet stomatologiczny
Zwiń
X
-
jak będzie przerwa między świąteczna to się umowię na spotkanie chociaż z dwoma firmami.Dowiem się u źródła jak to jest ,gdybym miał chęć wziąć leasing.Mamjeszcze trochę czasu i jeszcze może sie dużo zmienić na lepsze w przepisach.
a czy dla lekarzy,dentystów też pół roku?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hubxl Zobacz postaa czy dla lekarzy,dentystów też pół roku?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Auretia Zobacz postanie jestem do konca pewna, tak z rozpedu napisalam, mam nadzieje ze nie wprowadzilam w blad... dla pewnosci lepiej sie spytac doradcy jak bedziesz dzwonic/podczas spotkania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez calci Zobacz postaw firmach specjalizujacyhc sie w leasingu sprzetu medycznego konkretnie czy jakis wiekszych?
Komentarz
-
mój ,,problem"jeszcze nie rozwiązany.
to co wiem to ,że mam możliwość wzięcia sprzętu w leasing..
wybrałem już trzy firmy..jedna nawet jest niedaleko mojego miejsca zamieszkania.
Wziąć i tak w tym roku nie wezmę ale w przyszłym roku o tej porze moge organizować swój gabinet..
Komentarz
-
Zamieszczone przez Auretia Zobacz postaNo i jeszcze w jakiej firmie.. Ja znam tylko trzy, ktore maja w swojej ofercie sprzet medyczny, to troche malo, ale przynajmniej ma sie jakis wybor.
na pewno efl ma sprze medyczny w ofercie bo widzialem reklame.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hubxl Zobacz postamój ,,problem"jeszcze nie rozwiązany.
to co wiem to ,że mam możliwość wzięcia sprzętu w leasing..
wybrałem już trzy firmy..jedna nawet jest niedaleko mojego miejsca zamieszkania.
Wziąć i tak w tym roku nie wezmę ale w przyszłym roku o tej porze moge organizować swój gabinet..
mysle, ze jak zaczniesz to zalatwiac w styczniu/lutym to juz szybciej bedzie przyjmowac w swoim gabinecie.
Komentarz
-
gabinet
przed świętami jestem umówiony wefl z przedstawicielem .
rozmawialem już telefoniczniei wiem ,żemusze mieć dyplom w kieszeni by móc starac się o sprzęt.a w styczniu to jeszcze będe studentem.
Spotkam się ,wtedy wszysto wypytam..
będe wiedział na jaką kwote bede mógl sobie wziąć sprzęt...czy to będzie taki tani unit ,czy juz taki ,,wypasiony za około 100 tys.
Komentarz
Komentarz