Ostatnio znalazłam super . Jest taki wybór że nie mam pojęcia na który model się zdecydować! Doradźcie!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Markowe okulary
Zwiń
X
-
Wiadomo że fajna opcja. Niektórzy też stawiają na alternatywę czyli na soczewki. Soczewki kontaktowe potrafią być bardzo wygodne, jak wiecie jakie wybierać Tu propozycje Dailies Total Multifocal od na pewno będą dobrym rozwiązaniem Są to wysokiej jakości soczewki komfortowe dla oczu. Za zakup dwóch opakowań otrzymacie w gratisie prezent.
Komentarz
-
Może zainteresujecie się również laserową korekcją wzroku? Dzięki niej nie będziecie musieli nosić ani soczewek ani też okularów Tu klinika może wam pomóc z takimi problemami. Również u nich odpowiednio dopasujecie soczewki kontaktowe do waszej wady
Komentarz
-
Zamieszczone przez Olla84 Zobacz postaDla mnie ważniejsze od marki, jest samo działanie okularów, czy są dobrze wykonane i czy dobrze w nich wygladam.
Załączone plikiOstatnio edytowany przez marcelx; 04.10.2019, 12:19.
Komentarz
-
Marka moim zdaniem godna uwagi - wokularach.pl/okulary-przeciwsloneczne-rayban
Ale wcale nie chodzi o to, że jest bardzo znana. Kluczowe jest moim zdaniem to, że ich okulary mają bardzo dobre parametry. To nie są standardowe, proste okulary, które tylko wydają się być przeciwsłoneczne. Zresztą, moim zdaniem lepiej takie okulary kupić raz i mieć rozwiązanie na lata, niż wciąż kombinować z poszukiwaniem kolejnych. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Komentarz
Komentarz