Kosmetyki samemu można sobie zrobić. Ja od jakiegoś czasu to praktykuję.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kosmetyki naturalne
Zwiń
X
-
Kosmetyki naturalne to naprawdę dobry wybór, jednak nie zawsze doprowadzą one skórę do dobrej kondycji... Ja mam problem z trądzikiem i obecnie zastanawiam się nad opcją jaka podsuwana jest na stronie . Porównywane są tam leki bez recepty i z tego co przeczytałam, to może okazać się to naprawdę pomocne. Co sądzicie?
Komentarz
-
Takie kosmetyki są najlepsze dla skóry, bez konserwantów, sztucznych barwników, parabenów. Sama natura. Od razu zapach inny ma ten kosmetyk, krótszą trwałość ale coś za coś, ja je bardzo lubię i często po takie sięgam. Wiem, że czasami jest problem z dostępnością, w mniejszych miastach ogólnie znaleźć ciężko. Ale jest internet i tą formę zakupów polecam, na wiele ciekawych produktów tego typu na szybko znalazłam. Te z Babuszki Agafii moja Pani dermatolog mi polecała.
Komentarz
-
Ja od kilku lat jestem weganką i muszę wam powiedzieć, że jedyne jakich używam to właśnie Kupuję je w sklepie Novakosmetyki, ponieważ tak poradziła mi koleżanka i na prawdę jestem z nich bardzo zadowolona. Polecam i wam spróbować jeśli chcecie zacząć używać takich kosmetyków. Moim zdaniem na prawdę warto!
Komentarz
Komentarz