To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
No to widzę jestem wyjątkiem bo oglądam 2-3 godziny dziennie zawsze. Jak wrócę z pracy wiadomości i wieczorem jakiś film/kabaret. W weekend zazwyczaj ze znajomymi też coś oglądamy. Na komputerze nie zdarza mi się, nawet filmiki z internetu włączam na TV. Szczególnie teraz jak mamy nówkę w technologii ultra hd , na takim tv ogląda się super, każdy laptop poszedłby w odstawkę
Raczej dużo Niestety ostatnio zepsuł mi się telewizor, ale całe szczęście, że znalazłem na serwis rtv. Szybko mi go naprawili i już po kilku dniach wróciłem do oglądania moich ulubionych programów!
Kiedyś oglądałem bardzo dużo telewizji, ale od czasu jak popsuł się mój telewizor doszedłem do wniosku, że lepiej zarówno ten czas jak i pieniądze przeznaczyć na coś innego. Postanowiłem, że zacznę ćwiczyć i była to jedna z lepszych decyzji w moim życiu. , dał mi sporo rad odnośnie treningu, który mogę wykonywać samodzielnie w domu, a później pomógł mi odnaleźć się na siłowni i w nowy rok wchodzę z dużo większym poczuciem własnej wartości. Oglądanie telewizji to strata czasu
Komentarz