Jak w temacie - znacie jakieś dobre szkoły języka francuskiego na terenie Łodzi? Ja się właśnie zastanawiam czy np. te są warte uwagi, ale chciałabym mieć więcej tego typu ofert do wyboru. Z góry wielkie dzięki za sprawdzone porady w tym obszarze tematycznym
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gdzie uczyć się języków obcych?
Zwiń
X
-
Generalnie nauka języków obcych poza granicami naszego kraju byłaby na pewno idealną opcją. Niemniej jednak aby móc wyjechać, musimy mieć przynajmniej jakieś podstawy. Niestety nie każdy ma możliwość uczęszczania kilka razy w tygodniu do szkoły językowej, w związku z czym fajna opcją dla niego będzie platforma ELLA Language . Bazuje ona na profesjonalnym programie nauczania, znajdziemy tam wiele ciekawych ćwiczeń, jak i gier pomagających wzbogacić słownictwo, a jednocześnie strona ta jest bardzo ładna graficznie i łatwo się po niej poruszać.
Komentarz
-
Najlepiej i najefektywniej udać się do szkoły językowej, nie ważne w jakim wieku jesteście. Odradzam książki i kursy online. Ja nie mam wgl motywacji na taką naukę, jeżeli wy macie to zazdroszcze Polecam za to naukę w szkolę mają tam bardzo atrakcyjne zajęcia i stawiają na naukę praktyczną języka
Komentarz
Komentarz