A może taka byłaby Waszym zdaniem dobrą opcją? Ja myślę, że to jest naprawdę dość dobre i sensowne rozwiązanie
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
kredyt internetowy
Zwiń
X
-
Nigdy nie brałem chwilówki ale słyszałem różne opinie na ich temat. jedno jest pewne że w banku Raiffeisen można dostać pożyczkę nieoprocentowaną i spłacać ją przez 24 miesiące. Rrso tylko 2,88% Nie wiem czy dostaniecie chwilówkę na tak atrakcyjnych warunkach.
Komentarz
-
Chwilówki i kredyty przez internet często są darmowe jeśli tylko spłaci się ją w terminie, dlatego takie rozwiązanie może być naprawdę atrakcyjne. Ja jakiś czas temu korzystałem z oferty na stronie i uważam, że jest naprawdę godna polecenia. Na pewno jest godna polecenia i warta uwagi podczas podejmowania decyzji. Mam nadzieję, że wpis będzie pomocny
Komentarz
-
Ja całkiem niedawno na stronie: znalazłam porównanie kredytów pozabankowych. Czy ktoś z Was korzysta czasami z porad na tego typu stronach? Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii na ten temat. Chcę wybrać odpowiedni kredyt i po prostu szukam czegoś, co mi to ułatwi.
Komentarz
-
brałam chwilówkę w Kredyt OK i powiem że nie taki diabeł straszny jak niektórzy mówią. i sympatyczna obsługa i sprawnie to idzie i co ważne nie oczekują cudów przed przyznaniem. Serio ja przynajmniej problemów nie miałam a nie mam nie wiem jakich kokosów na umowie. Spłata w ratach, jak się spłaca to serio nie ma co się zastanawiać tylko śmiało brać.
Komentarz
-
Jeśli chodzi o kredyt internetowy, to ostatnio udało mi się trafić na bardzo ciekawy blog, który zaimponował mi przede wszystkim artykułem o wpływie kryzysu w Turcji. Tutaj macie do niego link . Myślę, że może się przydać i wnieść naprawdę sporo dobrego. Podstawowa wiedza na temat finansów to bardzo ważny element w dzisiejszym świecie, bo pozwala podejmować świadome decyzje w codziennym życiu
Komentarz
-
Czy waszym zdaniem jest jakiś limit wieku na wzięcie kredytu, jakie są założenia? Gdzie szukać takich informacji, czy w każdym banku ten wiek może być inny? Koleżanka z pracy znalazła taki wpis o kredytach to jedyne co mam póki co. Zerknę zaraz na inne linki o pożyczkach, może znajdę tam jeszcze coś potrzebnego.
Komentarz
-
Jakoś źle mi się to kojarzy Wszystko co jest szybkie i tanie jest drogie. Najlepiej byłoby się nie pakować w te wszystkie szybkie pożyczki jakie się reklamują bo jednak jest to bardzo wysokie oprocentowanie i tak naprawdę to trudno jest się z tego potem wyplątać. Odsyłam na strone, na której można sobie poczytać o kredytach gotówkowych:
Oprocentowanie takich pożyczek jest korzystniejsze, jeśli chodzi o pożyczki w firmach prywatnych to zaciągają je głównie osoby które nie mają możliwości zaciągnięcia kredytu w banku....
Komentarz
-
Jeśli zastanawiacie się nad kredytem albo macie problem z jego uzyskaniem to koniecznie zobaczcie na stronę tutaj macie bardzo ciekawy artykuł na temat tego co zrobić jeśli bank odrzuca nasze wnioski o kredyt. Bardzo przydatny blog koniecznie zobaczcie.
Komentarz
Komentarz