Szukam dobrego fotografa na wesele w Żyrardowie. Narzeczony znalazł , ale chciałam się Was najpierw zapytać, czy warto go wynajmować, dobry jest? Bo przyznam, że bardzo zależy mi na tych zdjęciach, bo to taka jedyna pamiątka z tego dnia. A po latach miło będzie powspominać.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Fotograf na wesele?
Zwiń
X
-
z tego co mi wiadomo, to wiele osób usługowców szuka na stronach internetowych. Jeśli chodzi o fotografa, to ja polecam zerknąć na stronę . To baza fotografów na terenie całej Polski, także ofert jest naprawdę dużo. Z pewnością uda wam się znaleźć kogoś, kto spełni wasze oczekiwania.
Komentarz
-
Wydaje mi się, że każdy fotograf ślubny powinien wiedzieć, , ale to mogą zweryfikować pary, które korzystały z jego usług. Musiałabyś poszukać może na jakimś forum regionalnym związanym z Twoim miastem. Tutaj to ewentualnie można zobaczyć portfolio i ocenić. Nic poza tym.
Komentarz
-
fotograf jest bardzo wazny, jak już uda Wam sie znaleźć dobrego fotografa, to warto potem zacząć szukać rzeczy do ozdoby sali, na przykład girlandy na stół, balony albo i nawet świece na stół takie dodatki w gruncie rzeczy tez są bardzo ważne
Komentarz
-
Zdjęcia z wesela to najważniejsza pamiątka, więc trzeba obowiązkowo wynając dobrego fotografa. Na pewno też świetnymi pamiątkami są zdjęcia z fotobudki. Ja już mam załatwioną na moje wesele z firmy Bardzo fajna opcja, sama fotobudka prezentuje się świetnie. Jest to drewniana, recznie wykonana fotobudka
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wiktorrr89 Zobacz postaA mój brat zastanawia się czy nie wynająć kolegi. Fotografa-amatora. Myślicie, że to dobry pomysł?
Komentarz
-
Nawet najlepszy fotograf nie pomoże jeżeli wybierzecie niezbyt ładną salę, dodatki i ogólnie otoczenie wesela. Starajcie się wybrać jakieś ładne sale, ale to chyba każdy tak na pewno robi. Mi spodobała się sala weselna pod Warszawą W pierwszej kolejności szukałam czegoś bliżej centrum, myślałam, że to będzie wygodniejsze. Jednak wesele w samej Warszawie to zdecydowanie nie dla mnie. Tak można mieć o wiele lepszy klimat.
Komentarz
Komentarz