Ciężko mi coś doradzić w tym temacie. Nie jest to za bardzo moja dziedzina wiedzy.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Sport
Zwiń
X
-
Skoro o sporcie mowa, to może podpowiecie mi, gdzie dostanę ładne i dobrej jakości ? Chodzi oczywiście o damskie legginsy. Żona powiedziała, że chciałaby dostać taki prezent na urodziny. Wzięła się ostatnio ostro za treningi, dlatego chcę ją jakoś docenić. Podeślecie jakieś stronki?
Komentarz
-
Jeśli chodzi o sport, to ja lubię tylko kajakarstwo To połączenie relaksu z dużą ilością adrenaliny. No i przede wszystkim jest to bardzo aktywne spędzanie czasu Ostatnio zamówiłam sobie w sklepie kajakarskim sporo gadżetów, dzięki którym pływanie kajakiem jest jeszcze przyjemniejsze! W internecie jest mnóstwo fajnych akcesoriów, które bardzo ciężko dostać stacjonarnie.
Komentarz
-
Ja osobiście raczej sportem się nie zajmuje no chyba że można wziąć tutaj pod uwagę Freak MMA, które ostatnio jest absolutnie w centrum moich zainteresowań. Z polecenia znajomego na stronie: udało mi się znaleźć sporą ilość newsów z tej branży. Koniecznie dajcie znać co uważacie na ten temat.
Komentarz
-
Osobiście całkiem niedawno rozpoczęłam swoją przygodę ze sportem. Na stronie: znalazłam ciekawy wpis dotyczący tego co to takiego mindfulness. Wcześniej nie miałam do czynienia z takimi ćwiczeniami, a powiem Wam że to naprawdę fajna sprawa. Lubię czytać w internecie na takie tematy, bo można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy.
Komentarz
Komentarz