Czy radca może coś pomóc w sprawach przy odszkodowaniach czy raczej adwokat? Nigdy nie potrafię jakoś rozróżnić. Chodzi o zmiany warunków na jakich mam dostać odszkodowanie. Znalazłem takiego - ktoś z was może był? podobno świetna kancelaria.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Odszkodowanie a radca?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez daki Zobacz postaZnalazłem takiego radca prawny Wrocław - ktoś z was może był? podobno świetna kancelaria.
Komentarz
-
Poczytajcie sobie również o różnych rodzajach odszkodowań na stronie Firma Solace równiez zajmuję się pomocą w uzyskaniu odszkodowania. Mają swoich doświadczonych radców prawnych praktycznie w całej Polsce wiec śmiało możesz z nimi się kontaktować. Trzeba niestety upominać się o swoje jak chce się otrzymać odszkodowanie
Komentarz
-
Pisza tu że z adwokatem ale chyba chodziło o to że lepiej z adwokatem lub radca niż bez prawnika. Ja uważam, że istnieje wyższe prawdopodobieństwo tego, że radca w dochodzeniu odszkodowania jest lepszy niż adwokat ponieważ adwokaci wciąż mają więcej spraw karnych od radców czyli bardziej się rozdrabniają.
Komentarz
-
A ja mam pytanie w kwestii składek OC. Czy jeżeli zainwestuję w kurs doskonalenia jazdy taki jak w , to czy w oczach ubezpieczyciela stanę się może bardziej godnym zaufania kierowcą i dostanę jakieś dodatkowe zniżki? Bo, nie ukrywajmy, wiek i staż za kółkiem jest promowany, więc może i jakieś tego typu kursy również?
Komentarz
Komentarz