To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Hej Jak w temacie - znacie może jakieś dobre i sprawdzone metody na zmarszczki? Ja się właśnie zastanawiam nad skorzystaniem z takich zabiegów na zmarszczki Co o tym sądzicie?
Najlepiej chyba przejrzeć najlepsze rankingi/opinie żeby zebrać to potem w kupę i mieć jako takie ogólne rozeznanie w temacie. Dzięki temu uniknie się jakiś niepotrzebnych pomyłek itd. A jest to darmowa opcja .
Hej
Ja szukam jakiegoś sprawdzonego zabiegu na zmarszczki i poprawę jakości skóry. Znajoma poleciła mi zabieg radiofrekwencji mikroigłowej, który podobno pięknie niweluje zmarszczki, wygładza skórę, a także daje efekt liftingu. Radiofrekwencja mikroigłowa opinie możecie przeczytać na tej stronie: . Jeśli korzystaliście z niego i możecie podzielić się swoimi wrażeniami, to będę bardzo wdzięczna!
Jeżeli myślicie o botoksie to duża dostępność i dobre ceny są w aptekach DOZ, jest on co prawda na receptę ale można zamówić online i odebrać stacjonarnie w aptece.
Komentarz