Dzieci strasznie szybko rosną i często trzeba kupować im niestety nowe ubranka, szczególnie do 12 roku życia. Co zatem zrobić aby zaoszczędzić ale podążać za modą? Zajrzyjcie na sklep
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dzieci a ubranka
Zwiń
X
-
Ja dzieciom znajomych też kupuję ubranka przez Internet. Niedługo moja siostra będzie rodzić chłopca i już szukam co mu kupić na pierwsze odwiedziny. Spodobał mi się taki kombinezon . Takie paseczki pasują do chłopca, w ogóle styl marynarski dzieciom pasuje.
Komentarz
-
Ogólnie w Internecie, można znaleźć dużo fajnych rzeczy dla dzieci. Ja np. ostatnio przeglądałam pieluszki bambusowe na . Muszę przyznać,że takie pieluszki bambusowe to fajna sprawa. Mają działanie antybakteryjne i antyalergiczne więc sprawdzą się nawet u dzieci, które mają bardzo wrażliwą skórę. Są mięciutkie, delikatne i wcale nie drogie. Warto zaopatrzyć się w taką pieluszkę bambusową - na pewno się przyda.
Komentarz
-
Masakra jak dzieci szybko rosną Jak jeszcze mają do roczku i później też parę lat więcej to co chwile praktycznie trzeba kupować nowe ciuchy. Ja już to tak rozwiązałam, że dostaje w prezencie nie zabawki ale ciuchy najczęściej. Zabawke i tak zawsze ktoś kupi, to przynajmniej dziecko bardziej się ucieszy, bo wiadomo, że nadmiar zabawek nie cieszy na pewno aż tak bardzo. Myślę, że jeśli chodzi o akcesoria i zabawki dla dzieci to powinna was zainteresować sklepu Nodik. Kupicie też tam akcesoria dla mam takie jak np. laktatory. Ja pierwsze co zrobiłam to kupiłam elektroniczną nianieOstatnio edytowany przez Mermagda0; 23.08.2018, 10:04.
Komentarz
Komentarz