Witajcie, mój kolega obchodzi niedługo 45 urodziny i jego żona wpadła na pomysł, aby wszyscy jego znajomi złożyli się i kupili mu zegarek za 1200 zł, o którym marzył. Uważam, że to lekka przesada takie narzucanie z góry prezentu. Co o tym sądzicie?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla kolegi
Zwiń
X
-
Absolutnie zgadzam się z Tobą Katarzynko, 1200 zł za prezent urodzinowy to bardzo dużo. Tyle mogłabym wydać jedynie na prezent dla męża, o ile wiedziałabym, że o takim zegarku marzy. Dużo rozsądniejszą cenowo opcją jest podarowanie perfum, a również jest to elegancki prezent. Perfumerie internetowe często robią różnego rodzaju promocje, ostatnio udało mi się kupić perfumy Hugo Bossa w bardzo dobrej cenie w sklepie [/U][/FONT][/COLOR][/URL]
-
Akurat tak się składa, że mój kolega właśnie się ożenił i ponieważ niedługo wbijam do niego na kawę, chce kupić im coś do nowego mieszkania. Widziałam na stronie ładne kubki na ślub. Niektóre z nich mają w ogóle fajne spersonalizowane treści. Może na takie coś się zdecyduję.
Komentarz
-
Myślę, że dobrym prezentem na urodziny będzie zakup alkomatu. Jeśli nie wiesz jaki alkomat chciałbym kupić to bardzo polecam tą stronkę . Pomoże Ci ona w zakupie tak, żebyś był zadowolony z swoich wydanych pieniędzy. Jest tam dużo rzetelnych informacji, więc na pewno w jakimś stopniu Ci to pomoże.
Komentarz
Komentarz