To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
A jak firma, to i dobry system. możecie poczytać o systemach informatycznych dopasowanych na wymiar do waszych firm. Myślę, że to nie tylko przydatne, ale też bardzo ciekawe. Nowe technologie opanowują biznes
Dla większych firm, na przykład produkcyjnych czy handlowych interesująca może być oferta firmy: która zajmuje się budowaniem hal stalowych, dopasowanych do potrzeb różnych branż.
W temacie firm można sporo napisać, ale ja chciałbym przedstawić bardzo ciekawe udogodnienie, które ostatnio zostało zastosowane w firmie, w której jestem zatrudniony. Została zakupiona tablica na markery na której codziennie na porannym spotkaniu piszemy nasze cele na ten dzień pracy.
Osoby prowadzące małe lub średnie przedsiębiorstwa, które nie zatrudniają na stałe informatyków/programistów, mogą śmiało zainwestować w usługę taką jak . Jest to bardzo ciekawe rozwiązanie.
U nas brakuje takich rozwiązań, teraz planujemy coś zmienić. W tym miesiącu wprowadzamy zmiany odnośnie prawa telekomunikacyjnego a potem zobaczymy. Trochę rywalizujemy z firmą znajomych, oni się zmieniają my tez, ale widzę to jako plus. Podnoszenie standardu zarządzania, coś ciągle tak mało obecnego w firmach, z którymi współpracujemy.
Podnoszenie standardów zwiększa rozwój i dochody, więc warto działać w tym kierunku. Ja w każdym bądź razie zaczynam ze swoją firmą i nie ukrywam, że polskie realia związane z podatkami są dla mnie przytłaczające. Szukam szkoleń związanych z podatkami. Co możecie mi powiedzieć o ? Czy ktoś korzystał z tych szkoleń? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
A jak w Waszej firmie wygląda sytuacja z reklamą? Myślę, że trzeba poruszyć ten ważny temat, bo chyba każdy z nas wie co jest dźwignią handlu. Oczywiście raczej chciałbym się skupić na tych reklamach w internecie, bo te klasyczny (papierowe, w telewizji) już raczej nie mają już takiej mocy sprawczej. Sam jakiś czas temu zdecydowałem się zarejestrować na stronie . Myślę, że jakoś to pomoże mi się rozwinąć lokalnie
Komentarz