Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ogrzewanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ogrzewanie

Dostałam dom po babci w spadku. Nie chcę go sprzedawać, bo mam wiele miłych wspomnień. Z mężem planujemy się tam przeprowadzić i otworzyć małą agroturystykę. Zanim to nastąpi czeka nas gruntowny remont. W tym ogrzewania! Babcia miała jeszcze stary piec na węgiel, który na cały dom był zdecydowanie za mały. Zastanawiamy się nad innym rozwiązaniem. Chcemy zrobić dodatkowe dwie łazienki na piętrze dla większej wygody przyszłych gości. Więc potrzebujemy sprawdzonej firmy, która by się zajęła projektem, instalacją i doradzeniem nam w tej kwestii. Znaleźliśmy firmę Noel Widzę, że zajmowali się już większymi domami i hotelami. Czy ktoś z was korzystał z ich usług?

Ja właśnie zastanawiam się nad wyborem ogrzewania do mojego domu, więc chętnie dowiem się czegoś więcej na ten temat.

Komentarz

myślicie, że warto jest ogrzewać mieszkanie gazem?

Komentarz

Na jakim ogrzewaniu można zaoszczędzić jak najwięcej?

Komentarz

Na pewno na ogrzewaniu pompą ciepła. Są dotacje, jest program Czyste powietrze i trzeba z nich korzystać. Dobry producent pomp (np. Apic) udzieli wszelkich informacji i wszystko wyjaśni.

Komentarz

Jakie wybraliście do swojego domu?

Komentarz

Na razie ogrzewanie kompletnie nie jest mi potrzebne, ale jest coś innego co przydałoby mi się w mieszkaniu. Oczywiście chodzi mi o oczyszczacz powietrza z . Wydaje mi się, że taki sprzęt przyda się nie tylko teraz w ciągu lata, gdy po mieszkaniu lata pełno pyłków, ale również w zimę kiedy mamy do czynienia z z dużym smogiem. Warto zadbać o swoje zdrowie

Komentarz

Ja jestem podłączony do miejskiego ogrzewania.

Komentarz

teraz zimą ciężko o porządne.
                  -

Komentarz

na szczęście nie mam takiego problemu.
                    -

Komentarz

Pracuję...
                    X