Cześć. Chciałabym poznać wasze zdanie , które odnosi się do rodzaju mebli gabinetowych. Myślę, aby zaproponować swojemu zleceniodawcy tego typu rozwiązanie ale nie mam pojęcia czy nie będzie zbyt odważne. Dlatego chciałam poznać zdanie większej liczby ludzi zanim zaprezentuje swoją koncepcję zleceniodawcy. Obrazki są ze strony firmy , która specjalizuje się w takiego rodzaju meblach pracowniczych. Posiadają bardzo ciekawe realizacje i pomyślałam o skorzystaniu z ich usług. Meble gabinetowe są wykonywane na wymiar, zgodnie z dostarczonym przez mnie projektem. Problem w tym, że nie jestem w 100% pewna czy zleceniodawca zaakceptuje tego typu meble pracownicze. Nie mam pewności czy tego typu meble do biura nie będą dla niego zbyt odważne. Co wy o tym myślcie? Będę wdzięczna za wypowiedź w tej kwestii.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ciekawa aranzacja biura - jakie sadzicie?
Zwiń
X
-
Rzeczywiście super to wygląda. Takie nowoczesne aranżacje bardzo mi się podobają. Na stronce znajdziecie właśnie sporo tego typu mebli i innych elementów niezbędnych do wyposażenia biur, ale i także innych instytucji firmowych. Najlepiej właśnie decydować się na zakupy w sklepach typowo proponujących wyposażenia dla firm
Komentarz
Komentarz