Cześć. Muszę was prosić o pewnego rodzaju poradę. Mój małżonek posiada kłopoty z palącym mięśniem uda. Jak wyczytałam na różnego typu forach, ma to związek z jego siedzącym trybem pracy. Problem powiązany jest z kręgosłupem i jego nadmiernym obciążeniem. Dlatego pomyślałam o tego rodzaju masażu relaksacyjnym kręgosłupa. Nie dają mi spokoju tylko dwie rzeczy. Pierwsza z nich, czy najpierw udać się do lekarza rodzinnego a następnie do odpowiedniego lekarza specjalisty? Ale jak wiadomo u nas w kraju będzie to trwało miesiącami. Czy od razu udać się do tego typu salonu masażu. Następne pytanie, czy tego typu rozluźnianie mięśni może pogorszyć sytuację? Będę wdzięczna za waszą opinię w tej sprawie. Mój mąż jest uparty i do lekarza z własnej woli raczej się nie wybierze.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy taki rodzaj masazu pomoze?
Zwiń
X
-
Wierzę w takie masaże lecznicze bo chodziłam na nie do Natural Medical, bardzo mi pomogły przy schorzeniach kręgosłupa i przynoszą ogromną ulgę. Oczywiście pod warunkiem że są to zabiegi tak jak tam wykonane przez profesjonalnych fizjoterapeutów bo w przeciwnym razie nie zadziałają a mogą nawet zaszkodzić
Komentarz
-
CĂ´ng ty Cáť phần ThĂŠp Ă ÄĂ´ng - ChuyĂŞn cung cẼp báşżp NhĂ* HĂ*ng â báşżp KhĂĄch Sấn â Khu CĂ´ng nghiáťp â TrĆ°áťng háťc - sản xuẼt cĂĄc loấi - - Tᝧ nẼu cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Gas â Tᝧ cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Äiáťn â Tᝧ cĆĄm cĂ´ng nghiáťp HĆĄi chẼt lưᝣng cao! Äáť báťn cao váťi Äáť dĂ*y báť nĆ°áťc 1,2-1,5mm Äáť dĂ*y váť 0,8-1.0mm â Tháťi gian nẼu chin cĆĄm 60 phĂşt. ChẼt liáťu inox nháş*p khẊu HĂ*n Quáťc & Ấn Äáť. Bảo hĂ*nh: 24 thĂĄng, Háť trᝣ lắp Äạt.
GiĂĄ tham khảo Tᝧ cĆĄm cĂ´ng nghiáťp: 30kg,40kg,50,kg,60kg,80kg,100kg
Tᝧ cĆĄm cĂ´ng nghiáťp gas 30kg 8khay: liĂŞn háť
Tᝧ cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Äiáťn 30kg 8khay: liĂŞn háť
Tᝧ hẼp cĆĄm cĂ´ng nghiáťp gas 40kg 10khay: liĂŞn háť
Tᝧ cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Äiáťn 40kg 10khay: liĂŞn háť
Tᝧ nẼu cĆĄm cĂ´ng nghiáťp gas 50kg 12khay: liĂŞn háť
Tᝧ nẼu cĆĄm cĂ´ng nghiáťp Äiáťn 50kg 12khay: liĂŞn háť
* CĆ* Sáť VẏT CHẤT: Trang thiáşżt báť Äầy Äᝧ nĂŞn sản phẊm cᝧa chĂşng tĂ´i luĂ´n cĂł chẼt lưᝣng vĂ* giĂĄ thĂ*nh cấnh tranh rẼt cao.
NgoĂ*i ra còn nhiáťu sản phẊm khĂĄc máťi bấn ghĂŠ thÄm website: tucomgiare.com - inoxadong.com
Báşżp cĂ´ng nghiáťp - Báşżp Ă cĂ´ng nghiáťp - Báşżp hầm cĂ´ng nghiáťp
Báşżp Än khĂĄch sấn
Thiáşżt báť báşżp TrĆ°áťng háťc
Ch᝼p hĂşt mĂši cĂ´ng nghiáťp
CĂ´ng ty Cáť phần ThĂŠp Ă ÄĂ´ng
Äáťa cháť: 796 PhĂşc Diáť n, Nam Tᝍ LiĂŞm, HĂ* Náťi
ÄT: 0904.686.504
Tel: (04) 8585 9299
MST: 0107105735
STK:21610000322575
Email: [email]adongkinhdoanh1@gmail.com[/email]
Website: inoxadong.comâ tucomgiare.com
HÏnh ảnh:
Komentarz
-
Myślę, że możesz zaryzykować i zgłosić się do lekarza domowego po skierowanie, ale jeżeli czas oczekiwania będzie zbyt długi to radzę od razu udać się na masaż. Na dłuższą metę dobrym na to sposobem może być nawet zrobienie kursu masażu. Dzięki temu będziesz mogła ulżyć mężowi i będziesz wiedzieć co robić. Takie kursy są w sieci, na przykład tu można się zapisać.
Komentarz
Komentarz